IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Suatu Hari Nanti.... Melayu... Layuuuuu....

>> Thursday, January 26, 2012

1Malaysia tahu dan kenal nama "United Malays National Orgarsmanisation" singkatannya umprono... hahaha...

Memperjuangkan hak untuk orang2 Melayu, "Ketuanan Melayu".... Bangsa Melayu, Adat Melayu, Budaya Melayu, Bahasa Melayu.... ntah apa2 lagilah yang berkaitan dengan Melayu... sampai Layu kesemuanya... muakakakaaaaa....

Sedangkan nama parti sendiri pun tak berteraskan bahasa melayu.... so apa yang diperjuangkannya...???? perghhhh... sejak dulu sehimgga kini cakap tak serupa bikin... terbukti melayu2 sekalian sudah kena TIPU...!!!!

Jika parti Melayu, yang perjuangkan bangsa Melayu.... kenapa ada dikalangan ahli dan pemimpinnya bukan dari kalangan orang melayu...???? wowwww..... sudah 2 kali terbukti cakap tak serupa bikin...., terbukti melayu2 sekalian sudah kena TIPU lagi... hahahaha....

Gambar nih gua rembat dari blog Era Pasca (Baginda Reformasi)...
dengan tanpa izin... hahaha..

Gua sendiri kurang faham betulkah umprono nih parti ketuanan melayu ataupun ketuanan mamak...????
Dalam gambar tu... siapa sudah jadi TUAN...????

Patut laaaa... orang selalu berkata "kalau tak menipu.., bukan umno namanya"... sekarang baru gua paham... kenapa restoran mamak punyalah banyak, rondalah ceruk mana sekalipun pasti ada restoran mamak dan kenapa ramai suka lepak kat restoran mamak.... sebabnya orang melayu sudah tunduk sama mamak... hahahaha...

Suatu hari nanti... orang2 melayu akan berKetuanankan Mamak.... hahahaha... "United Mamaks National Orgarsmanisation"... hidup... hidup.. hidup... "Ketuanan Mamak"....

Opppsss.... mana perginya panglima2 jihad melayu nih...???? Tak nak berjihad ke... bersihkan parti lu orang daripada di monopoli oleh "Gang Mamak"... hahahaha... tapi yang melantik tuuuu... orang2 melayu jugak kannnn.... hahahaha... bodoh punya melayu...!!!!

Memekak... menyalak... terlolong... hidup melayu... hidup melayu setiap kali perhimpunan... tapi yang dilantiknya bukan melayu... so macamana melayu nak hidup beb...????

Sorry... aarrr... gua terpaksa ucapkan buat kali kedua kat sini... "Bodoh Punya Melayu".... ahli parti mana yang bodoh tu.. lu orang cari la sendiri.... hahahaha...

(gua ada hak untuk bersuara sebab nombor keahlian umporno gua masih valid.... muakakakakaaaaa.... cuma murtad kepada parti umporno jer... dan 110% sokong ABU.... hahahaha...)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP