IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mohon Maaf Pada Semua.

>> Tuesday, January 03, 2012

Sekarang dah jadi pejuang....????

Sekarang dah jadi Pengkhianat la pulaaaakkkkk....!!!!

Politik... politik...politik.....!!! Politik itu persepsi.... Politik itu Kotor....!!!!Pi mampuih laaaa... dengan politik Malaysia nih...

Selamat Maju Jaya buat semua ahli2 politik 1Malaysia dan Pemerhati Politik 1Malaysia dan Pembaca kisah Politik 1Malaysia....

Lebih baik gua kumpul dan cari wang banyak2 untuk generasi gua terlebih dahulu... ada wang semua jadi... tarak wang jadi pengemis macam puak2 umporno dan penchachai2 ahli politik menadah tangan macam peminta sedekah... seperti anjing yang terjelir lidah menagih makanan dari tuannya... hahahaha...

Buat sementara waktu atau berkemungkinan besar "Blog IkutSukaAku" akan berehat sementara atau mungkin selamanya bergantung pada keadaan. Bisnes gua sudah memasuki peringkat Global....  Fardhu Kifayah buat gua bagi meluaskan Empayar generasi gua....

Kepada Pembaca dan Followers blog ini..., Berjuta-Juta KEMAAFAN gua pohon kerana penggunaan bahasa gua yang kurang ajaq dan jelik, Berjutaaan TERIMA KASIH juga kepada sahabat2 yang sekepala dengan gua... seperti Hanz Newman, Waris, Opisboi, Bunbinban, Buntat, AkuBudakKlang, Greenblack, Omaq, Teratailiar, Namron, Hantu Hensem yang tak berapa Hensem... hahaha..., Tukang Kata termasuklah juga nama2 yang gua tak dapat recall/sebut disini... ucapan Terima Kasih tak terhingga atas sokongan lu orang selama ini.

Kepada yang anti gileeeerrrr... dengan gua selama ini, tanpa segan silu gua juga ingin memohon maaf dengan lu orang semua... terutama sekali kepada Sexuan, Abg Lu, Mak Lu, Atok Lu, Nenek Lu dan Mat Indon MyKad free si Hartono... itupun selagi lu orang mengucap syahadah dan tidak bersekongkol dengan Paksi Kejahatan umno... lu orang tetap saudara sesama Muslim gua.... hahaha...

Buat puak2 mamak mandeliar.... yang selalu gua kutuk cow...cow... kerana sikap keling paria lu orang selama ini gua mohon maaf juga... tetapi gua tetap benci perangai hipokrit keling paria lu orang yang suka bikin huru hara dan overeacted dalam semua isu.... namun begitu Kempen Boikot Restoran Mamak Kimma dan Presma akan tetap diteruskan....!!!!

Kepada semua Pemimpin2 Politik samada dari BN atau PR.... pi mampuslah kat lu orang semua... sebab gua tak nampak langsung Keikhlasan lu orang dalam memperjuangkan hak rakyat. semuanya ada kepentingan dan agenda peribadi tersendiri.... hanya Allah yang mengetahui....

Kepada semua sahabat2 Blogger sekalian, gua juga memohon maaf atas keterlanjuran bahasa dan gurau senda, halalkan makan minum, jika ada terlebih terkurang harap maafkan.... kalau tak puashati nanti kita kowtim didepan Allah jelah.... muakakakakaaaa...

(Pesanan: kepada sahabat blogger Buntat "JohorBorn" lu ada akses ke Blog gua... jika lu rasa nak takeover Blog ini... teruskan update and it is Free of Charges...")

Gua berambus duluuuuu.... Assalamualaikum buat semuaaaaaaa.... Semoga lu orang dilimpahi rahmat dari ALLAH SWT...!!!

Asalkan Bukan Umno... gua ok jer....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP