IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Harga Kebebasan Anwar Brahim.... Bikin Panassss...!!!!

>> Tuesday, January 10, 2012



Iklan kempen kat atas tu adalah hasil sumbangan Muhd Tamam, mamat nih sanggup terjah bilik hotel gua siap acu pistol peluru batang bemban kat kepala gua tuuuu.... paksa gua publishkan video klip kat atas tuuuu.... hahahaha..

Dengan Rela dalam Paksa terpaksa laaaaa... gua publishkan jugak... kalau tidak mau benjol dahi gua kena peluru pistol tu... cumanya tak bersepai laaaa... macam minah monggol yang kita semua tak tahu sampai ke hari ini apa punca serta motif sebenar dia disepaikan... hahahaha....

Kalau lagu siam "sepaiiii... sepaiiii...." tu gua tau laaaa... tapi orang siam tak laaaa.. serakus orang malaysia beb... sepaikan minah monggol sampai bersepai-sepai... hahahaha...

Tukang sepaikan minah monggol pun tak tahu motif diorang menyepaikan minah tuuuu... tapi rela kena hukuman gantung sampai mati.... hahahaha... gua tengok sama jer... taraf kebodohan diorang tu dengan puak2 umporno.... sanggup di perbodohkan oleh orang atasan... hahahaha...

Keeee... diorang tengah syok berdansa di kepulauan Maldives sambil memancing Barracuda..... wakakakakaaaa....!!!!!

Akan tetapi kalau gua katakan Najib dan Rosmah ke Afrika kerana ini.... dan itulah harga kebebasan Anwar Brahim... apa komen lu orang.... jeng...jeng..jeng....!!!!


Spekulasi... spekulasi...spekulasi.... hahahaha..... fitnah... fitnah... Isa bikin fitnah nih.... muakakakaaaa... !!!! antara dialog dalam pilem tuuu...
"Kalau saya bukan dalam kedudukan ini, telah saya ceraikan dia" kata si suami dengan linangan air mata!
Gua pernah hint pasal ni... apa ke nama menatang dalam gambaq tu... tapi gua tak berani nak lebih2... nanti ke dalam beb..... lu orang cari laaaa... tajuk entry tu.. kalau tak silap gua ada bunyi "Nangis..Menangis" beb.... muakakakaaaa.... sebabnya gua malas nak godek entry yang lama2 tuuuu...

Tak pun lu orang tanya pakcik google dengan perkataan "Dari ulaanbaatar ke jakarta ke kuala lumpur" kalau ada laaaa... gua takda la pulak nak bagi "money back guarantee" cerita tu ada dalam laci pakcik google...., kalau ada nanti benda tu akan berkait... macam duri2 pokok bunga ROSmah.... kalau takda gua selamat... muakakakaaaa....

Cuba tanya Bung Anwar dan apa ke nama PA dia tuuuu... Ikhmal... eerrr... Akhmal.... eeerrr... hehehehe... apa2 jelah.... diorang mesti tau punya hal ni.....

Perghhhh... sejuk gileeerrr... kat sini... dah la keseorangan...., tadi pramugari call bertanya jadi ke balik Rabu ni.... dia nak ambil halfday jemput gua di airport.... gua cakap esok gua bagi jawapan.... hahahaha.... rasanya macam nak sambung lagi beberapa hari.... uissshhh.... nafsu tuuuu.... nafsuuuuu....!!!!

gambar semalam

Ahhhh.... baru pukul 11.20 malam dah ngantuk.... awal lagi nih.... pi pekena teh padang dengan sop buntut pun best jugak kannnn.... tapi ada lagi ke waktu2 nih... hehehe... nak cari teh tarikkkkk.... jangan harap laaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP