IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dah Gileeerrrr..... ke Apa Nih...???? hahahaha... lawak 2011.

>> Monday, January 02, 2012


Ntah... apa la jasa betina nih pada Malaysia...????

Persatuan Silat Gayung pulak gua tengok macam dah takda kredibiliti la pulak... hahaha...

Dah la orang tengok jenama Melayu tu BODOH.... lagi ditambahnya keBODOHan tuuuu...

Nota: Walaupun berita nih dah basi, tapi gua baru terjumpa dalam Groups... sebab tak nak termuntah sorang2... maka gua nak ajak lu orang muntah beramai2 tengok gambar betina tu dapat selendang kak yong... hahahaha.... sambil tuuuu... ikut macamana Armandoll ajarkan... khaaakkkptuuuiiii... khaaaakkkkptuiiiiii...khaaaakkkptuuuuiiii.... 3 kali.... hahahahaha....

Bangang jugak orang2 Silat nih yeeeaaaa....!!!!

Kalau Sunan Ampel dan Sunan Maghribi (mereka berdua adalah pewaris ilmu Gayong Panglima Ulung pada zaman dolu-dolu) masih hidup lagi... mau dilesingnya Tok Guru Silat Gayung zaman ini yang buta matahati tuuuu.... kah...kah...kah....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP