IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tumbang Beb....!!!!

>> Friday, December 09, 2011Ini baru real punya tumbang beb.... bersepai wa cakap luuuuu.... hahahaha....

Lu orang bayangkan muka mamat perompak yang kena tembak tu seperti muka orang yang lu orang paling benci.... eerrrr... muka papagomo ke.... muka ostaz kazim ke... muka taib mahmud ke... errr... muka gua ke... tak pun muka lu orang sendiri.... atau sapa2 jelah....

Kalau Aduka Taruna gua tau dia akan bayangkan muka sapa.... hahahaha... si Abu Nawas pulak bayangkan siapa agaknya hehehe...Manjong Mari gua kompom dah tentu2 ostad peberet dia.., apa...??? lu orang tanya si Din Binjai bayangkan muka siapa...??? waduh... waduh.... jangan di tanyaaaa......????

Kalau gua pulak... gua akan bayangkan muka mamak celaka bangsat taik haramjadah kat bawah nih... hahahaha....


Gua tepuk tangan jer.... wakakakaaaaa..... tengok muka dia pun dah naik menyampah...!!!! Kurang ajaq punya malaun....!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP