IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

T-Shirt ABU "Asalkan Bukan Umno"...!!!!

>> Tuesday, December 20, 2011

Memandangkan umno nih parti sialan, parti haramjadah, parti perosak bangsa melayu, parti yang mengaku kononnya perjuangkan Islam tapi menolak hukum Islam, gua tak mau cerita pasal umno tolak hukum hudud, sebab itu isu berat.... cuma nak lihat pada isu paling ringan iaitu cara Islamiah seharian diorang jer... dah boleh tau... diorang Islam atau tidak...??? Inilah parti umno parti paling hipokrit dalam 1Malaysia terutama dalam bab agama...

Sekarang kempen "Asalkan Bukan Umno" telah dilaksanakan...., gua ingin meminta sesiapa yang boleh buat T-Shirt bertemakan "Logo ABU", design ikut citarasa lu orang laaaaa.... kalau boleh pelbagaikan design hanya jangan lari dari tema udah lerrrr.... popularkannya ke seluruh Malaysia.... perghhhhh....!!!!

Di samping boleh menjana pendapatan kepada sesetengah individu... ianya juga dapat mengukur sejauh mana sambutan Kempen ABU ini dan juga mengukur tahap kebencian rakyat kepada kerajaaaaan barisan nasional terutamanya umporno yahudi laknatullah ini....

Ianya juga bakal mencabar kewibawaan umno...., samada akan menggunakan balaci anjing suruhan diorang untuk menangkap sesiapa sahaja pemakai baju yang berlambangkan "ABU", menangkap orang yang menjual baju "ABU"...  hahahaha....

Apakah baju berlambangkan tema/logo "ABU" bakal di haramkan seperti mana baju "BERSIH 2.0".... hahahaha... kita tunggu dan lihat apakah reaksi keraaaaaajaan haramjadah barisan nasional/umporno nih....

Seperti mana baju BERSIH 2.0... digalakkan pemakaiannya pada setiap hari Sabtu... begitulah juga dengan baju "ABU".... tetapkan hari untuk rakyat 1Malaysia memakai baju "ABU".... gua nak tengok jugak Menteri Auw...Auw..Auw.... melompat atau tidak... kah...kah...kah....

Antara kalangan Bloggers... yang gua tau pandai buat baju2 camni si Aduka Taruna... apa lagi beb, hantar kat gua 14 helai.... gua nak pakai 1 hari 2 helai siang dan malam setiap hari.... hahahaha...

Gua juga bercadang supaya di buat stickers lekat pada kereta... tapi terpaksa gua batalkan cadangan tersebut kerana gua yakin teramat yakin sesangat... puak2 lembu nanti sakit hati beb... habis diludah-ludahnya kereta lu orang... kalau ludah takpa lagi... tauke carwash boleh cepat kaya beb... kalau dipecahkannya sampai jahanam.... amacam...???

Lu orang bukannya tak tau gangster2 puak2 Lembu tu mana ada akal beb.... polis pun takut dengan diorang... hahahaha... polis takut kena ludah daaaaaaa..... hahahaha..., So... lu orang bayangkanlah kalau polis pun takut dengan Lembu2 umporno nih... apa lagi yang rakyat macam kita boleh buat.... kecuali.....

Pi mamposssss..... dengan umno.... pi mampos dengan parti yang meLAYUkan orang2 melayu yang sememamngnya dah layuuuuuuu..... hahahahaha....

Mampos.... umno... mampos...umno... mampos... umno.... Asalkan Bukan umno... gua ok jer....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP