IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Shahrizat "Ikhlas" Rembat Duit Rakyat...!!!!

>> Tuesday, December 20, 2011



Lu orang klik "Play" kat video tuuuu.... lepas tu sambil layan lagu Shahrizat... jom kita melancong ke kondominium Lembu di Singapore pulak.... hahahaha...


Sebuah kondominium mewah beralamat di 7 Anthony Road, #14-24, Orchard Scotts, Singapore 229955 oleh keluarga Dato’ Seri Shahrizat Jalil pada 27 Januari 2010 (Sumber: Land Authority Singapore).

Kondominium ini dibeli pada harga S$4,107,600 dan luasnya adalah 2,282 kaki persegi, iaitu salah satu unit yang terbesar di bangunan kondominium mewah di tengah-tengah kota Singapura itu.

Harga kondo mewah tersebut dianggarkan bersamaan dengan RM9.9 juta pada kadar tukaran mata wang semasa.

Carian rasmi menunjukkan ia didaftarkan secara bersama di atas nama Dato’ Seri Mohamad Salleh Ismail, Wan Shahinur Izran Mohamad Salleh dan Wan Izzana Fatimah Zabedah Mohamad Salleh.
Perghhhh... Lembu Malaysia pun dah pantai seberang tambak beb... muakakakakaaaa..... 
Bapak lu bagi duit RM250 juta suruh beli rumput makanan Lembu... yang lu pi beli kondominium perlbagai tu... apasal...??? Lu sudah salahguna kepercayaan dan duit yang bapak lu bagi.... lu agak2 Bapak lu bagi penerajang tak dekat lu sekeluarga.... hahahaha....

Weeeiiii... mak lembu, bila lu nak pulangkan balik duit lembu tuuuu... bapak lu cakap... kalau lu tak boleh beli rumput bagi makan lembu.... pulangkan balik duit tu... dia boleh pi beli sendiri... lembu2 kat ladang "feed the lord" dah kebuluran tak makan beb.... hahahaha....

Ikhlas sungguh Mak Mami Penang nih curi wang rakyat demi kepentingan diri dan lembu2nya... hahahahaaaa.....
 
Sendiri pun tak betul lagi mau sembang pasal "Ikhlas".... walllaaaweeiiii.... mak lembu oooiiii.... lu pi main jauh2 laaaa.... muka pun dah macam pundek wa cakap luuuu....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP