IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Puak umno Peneman Azazil Dalam Neraka...!!!!

>> Thursday, December 15, 2011


Kepada pelakon2 Sembang Rakyat.... janganlah jadi Anjing Umno... hahahaha

Bertaubatlah kamu sebelum kamu di TauBuatkan seperti di atas tu.... nauzubillahhhh....

Menghina Rakyat Kelantan.... mungkin Rakyat Kelantan boleh memaafkan lu orang semua....., itu pun kalau di maafkan..., jika lu orang jalan2 kat Kelantan wajib pakai topeng... hahahaha.... jika tidak berkemungkinan besar masuk boleh keluar belum tentu lagi.... muakakakaaaaa....

Menghina dan Persendakan hukum Allah silap haribulan lu orang sudah jatuh Murtad beb...., yang pakai kopiah tuuuu.... apa ke namanya Pak Haji... adusssss..... yang suka ikut pintu belakang bukannya Anwar Ibrahim beb.... tapi Noh Omar laaaa... lari ikut pintu belakang disko kat Subang Jaya tahun 2007 dulu, pasal ada serbuan beb... kah..kah...kah....

Betina melayu yang tak bertudung tu pulak.... ikut sedap mulut jer... dah la hukum/perintah Allah tak nak ikut.. lagi di kutuknya.... kot malam ni tidoq baik punya pejam mata... esok pagi terus keras kaku... amacam...???

Innalillah.... wa cakap luuuu....

Itupun... jika mampus kat atas katil... kira ok lagi laaaaa... buatnya mampus kena langgar steamroll, jatuh bangunan tak sempat mengucap beb..... mati katak la lu orang semua.... adusssss..... itulah Islam yang diperjuangkan oleh puak2 umno selama 54 tahun nih....

Yang cina, india dan benggali tu pulak kalau tak tau bab agama Islam, jangan campur tangan.... lu orang suka ka kalau gua atau umat Islam yang lain persendakan agama lu orang....

Ntah la... gua dah no komen kepada bahalol2 umno nih.... cakap lain perbuatan lain... itu pun masih ada lagi melayu2 yang mengaku Islam nak sokong lagi...

Tapi takpalah... lu orang sokonglah umno yang menghina Islam nih... tumpanglah saham diorang kat akhirat nanti... dan siapa lagi yang sudi temankan Azazil dalam neraka kalau bukan puak2 umno kannnn.... hahahaha...

Kalau nak kenal... pelakon2 dan siapa di belakang tabir Video Menghina Hukum Allah itu... lu orang klik sini.

Semoga makhluk2 kepala anjing dan lembu nih segera bertaubat sebelum laknat Allah menyusul.... nauzubillah...

nota: Sorry... gua tak sanggup menyiarkan atau tumpang menyebarkan Video haramjadah tu kat blog gua nih.... gua tak mau berkongsi saham neraka dengan puak2 lakhnat yang setaraf dengan mamak kerala kat bawah ini.... diorang ni semua tiada bezanya dengan Salman Rushdie, Sitt Al Wazira dan Penghina2 Agama Islam, Allah dan RasulNYA....


Keratan akhbar gua rembat dari sini, kalau tak jelas pi baca di link blog tersebut.... 
(baca ayat yang di bulatkan)


Inilah makhluk laknat yang gua maksudkan... pasal tu Allah simpan umur dia lama sikit supaya senang di humbankan ke tempat yang dijanjikanNYA... hahahaha...

Wooiittt... Mahatet...!!!! Bila hang nak mampuih....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP