IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perghhh... 2 Tahun Nikah Masih Dara..???

>> Wednesday, December 21, 2011

Kat bawah ni... kisah benar ke... atau kisah ramayana ke... gua pun tak pasti. Gua cilok dari Respeks Group bersumberkan dari Harian Metro. Tapi pedulikanlah apa motif akhbar nih... gua tak mau ambik pot...

Yang pasti... perkara ini tidak mustahil berlaku, cuba tanya pakcik google.. ada tak kes sebegini..., hahahaha... gua cuma kesiankan kat suami pengadu ni... penyabar orangnya... kalaulah perkara begini berlaku kepada;

Aduka Taruna - mau dia langgar jer... hehehe...
Din Binjai - mau kena saman dengan bini dia... hahahaha..
Anak Sungai Derhaka - mau dia tuduh bini dia derhaka kerana menolak permintaan.
Abu Nawas - ini paling teruk sekali.... mau masuk hospital pompuan nih... dikerjakannya... hahahaha....

Kalau gua pun mana boleh sabar beb.... 2 tahun 'roket' dok mengadap langit jer... belum dapat nak landing... letih woooooo.... muakakakaaaaa...

Lu orang layanlah masalah yang dihadapi pasangan tu kat bawah ni...:


SAYA berumur 23 tahun dan berkahwin dua tahun lalu. Masalahnya, sehingga kini saya masih dara. Dalam hati memang saya teringin untuk mengandung dan memiliki anak tetapi saya terlalu takut.

Kami pernah cuba melakukan hubungan kelamin tetapi tidak berjaya kerana berasa sangat sakit.

Mujur suami memahami dan tidak memaksa. Adakah saya berdosa dan dikategorikan isteri derhaka kerana tidak menunaikan tanggungjawab?

ANIS
Petaling Jaya

Nasihat gua simple jer.... time nak masuk tu bagi la "Assalamualaikummmmm..." kuat-kuat biar sampai orang sebelah dengar... barulah tuan rumah bagi masuk dengan hati yang ikhlas... muakakakaaaaaaa...!!!!!

Kalau lu orang amacam....???

hahahaha... boleh sabar ke... bukankah sabar itu separuh daripada Iman...!!!

Cer...citer...cer..citer....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP