IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Macamana Nak Kekalkan Umno...????

>> Sunday, December 18, 2011


FB gua dah kena kacau... ntah anak lembu haramjadah mana punya kerja pun gua tak tau.... expert gua tengah mengodek tuuuu...., dapat tau sapa punya kerja gua akan hantar santau bagi komputer lembu tu berasap beb... hahahaha...

Sementara tu lu orang layan dulu... bagaimana caranya bagi mengekalkan UMNO di tampuk Putrajaya. Kan Najib Razak dah bagitau... walau dengan apa cara sekalipun Putrajaya tetap dipertahankan.... kat bawah nih ada cara-caranya... yang gua cilok dari Respeks Groups;
Wang rasuah rakyat RM100 dah kasi - sudah
Wang Beri Rasuah 1 Malaysia RM500 [BR1M] - sudah
Pulas telinga SPR - sudah
Kuasai media tv1/rtm.tv3 tunduk kepada UMNO - sudah
Kuasai surat khabar utama - sudah
Penjarakan Anwar - belum
Sekat jaringan internet/media sosial - belum (akan di laksanakan Januari 2012)
Sekat rakyat berdemo - sudah
Tingkatkan lagi kuasa ISA - sudah
Buka kedai rakyat 1 Malaysia - sudah
Buka klinik 1 Malaysia - sudah
Buka kedai ikan 1 Malaysia - sudah
Buka kedai cincin percuma 1 Malaysia - belum
Daftarkan semua haiwan jadi pengundi - sudah
Jadikan ketua kg,bilal.imam.tok kadi pengundi pos - belum
Ugut penjawat awam undi BN - sudah
Selebihnya lu orang tambah sendiri kat komen dibawah tu.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP