IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hasan Ali Live TV3 Sekarang...!!!!

>> Wednesday, December 21, 2011

Walllaweeiiii... lu orang kalau berminat pi tengok TV3 suku..ku...ku... sekarang ini... Haaaasssaaannnngggg Aaaaallliiiiii.... tengok syok kembang hidung lebar bibior... di wawancara.... dalam segmen apa pun gua tak tau....

Gua terperasan tadi.... masa tu gua baru jer... baringkan diri ingatkan nak tidoq awal malam ni.... pramugari kat sebelah gua ingatkan dah lena... TV terpasang dan menayangkan segmen yang gua sebutkan tuuuu... baru jer si Haaasaaang Ali sebut " masa saya kecil dahulu saya di asuh oleh ibubapa saya....".... tiba2 TV tuuuuu... ter-off sendiri.... lepas tu pramugari hulurkan remote kat gua sambil sebut perkataan "menyampahhhhh...!!!!"... adoooiiiyaaaiiii... pramugari gua pun menyampah nengok muka Haaaassaaanng Ali... parah beb...!!!!

Lepas tu pramugari tarik selimut... gua pulak tolak selimut hahahaha... terus keluar bilik.. on laptop buat posting nih.... hahahaha....

Ok... laaaa.. tuuuu... Hasaaaanng Ali dengan songkok hitamnya dalam rancangan soal jawap dengan TV3 suku.... hahahaha... bijak sungguh umporno memainkan peranan mereka... dalam dok cover-up baekkkk punya... tapi kantoi jugak dengan mainan politik yahudi umporno... kah...kah...kah....

Hassaaaannggg... Hassaaaanngg.... sedangkan lu jadi Khatib Jumaat pun gua cha alif but.... inikan pulak nak tengok muka lu kat TV3 suku sekarang nih.... piiiraaaahhhh luuuu.. mabuk dengan glamouressss..... hahahaha...

Kalau lu nak duit bayar hutang bank... cakap jelah... tak payah laaaa.. nak gadaikan Islam dan Parti... kalau dah satu spesies dengan Zul Kulum nih payah wa cakap luuuu.... jual islam jual agama demi habuan. Kalau nak masuk umnoporno tu masuk jelah.. tak payah laaaa.. nak kondem PAS itu PAS ini...

Adusssss... lambat la pulak PRU-13 nih.....!!!!! eerrr... mana sahabat karib dia si Nasha tu haaaaa.... tu lagi sekoq barua umnoporno.... elok laaaa.. kedua-duanya berambus daripada menyemakkan parti PAS... diorang nih bukannya takat talam dua muka... tapi bermuka2 beb....

Esok breakfast nak cari kueh Seri Muka... lagi best.... daripada tengok muka yang bermuka-muka macam 2 ekoq barua umno tuuuu.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP