IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gempak Gileerrrr... Lembu Dengan Lembu Bergaduh.. hahaha..!!!!

>> Saturday, December 17, 2011


Tu la pasal.... kalau dah spesies lembu tu buat la cara lembu... hahahaha... dah sama2 bodoh bangang...

Ada ke patut sama2 puak Lembu boleh pi panggil puak Lembu lain "Biawak Hidup" mana tak marah Lembu2 lain tuuuu...

Lembu yang bodoh pun tau bezakan mana Lembu dan yang mana Biawak... hahahaha.... bodoh punya Lembu...

Gua pun dah lama tak tengok Lembu berentap beb.... kalau Lembu menyondol tuuuuu... kerap sangat dah gua tengok.... sekali dapat tengok gambar kat bawah ni pun rasanya macam tengok "live" kat mexico beb... hahahaha....



Gambar2 atas tu gua rembat dari google... taip jer perkataan "Lembu Bergaduh"... 
penuh dengan aksi2 lembu sedang bergaduh beb... hahaha...

Apa laaaa... puak2 nih... gua ingatkan puak2 lembu yang tengah syyiioookkkk... baeeekkkk... punya meragut pop-corn dalam kondo tiba2 terkejut sebab ada sekoq biawak melintas... masing2 meleleh ayaq liuq terbayangkan kari biawak...

Itulah puncanya sampai bergaduh sebab berebut tangkap biawak untuk masak kari.... hahaha... pasal mak lembu suka makan kari biawak wa cakap lu... campur pulak dengan daun kalaporei... perghhhh... harum semerbak... meleleh ayaq liuq mak lembu wa cakap luuu... hahaha... part paling mak lembu suka adalah lidah biawak... muakakakaaaa.... lidah biawak syyyeeeedaaappppppp....!!!!

Gua tunggu jer.... lembu2 yang melepak kat kondo nih... pi serang bergaduh kat The Loaf pulak.... sekali sekala lembu2 pun nak jugak pekena roti cicah kari biawak...

Persoalannya.... beranikah lembu-lembu sekalian pi serang The Loaf.... ???? ....hahahaha..


ok... lah, gua nak chow dulu... hari ini pramugari boikot tak nak masak... dia ajak pi makan NFC.... gua pun tak tau... NFC nih menatang apa la pulak... ayam ke.... lembu ke.... jangan biawak sudah laaaaa.... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP