IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bukti - Mat Indon Sokong & Menyedap Dengan Puteri umporno...!!!!

>> Wednesday, December 14, 2011

hahahaha.... keras perut gua gelak guling2 dengan komen mamat indon yang baru dapat MyKad Free nih.... muakakakakaaaa..... lu orang layan baca dulu dia punya statement kat bawah nih... lepas tu lu orang nak gelak ke... nak belasah ke... lu orang punya suka...

 Ini puteri umno nih.... perghhhh... seksinyaaaaa..... 
Hartono pasti suka... ermmm..!!!!
Hartono commented on Gua Salute Sama Apek Sekinchan...!!! - http://ikutsukaakuisa.blogspot.com/:

bangang punya pencacai PR ni.woi buat ape Datuk Seri Shahrizat nak letak jawatan pulak sedangkan Puteri Umno masih lagi memberi sokongan kpd Datuk Seri Shahrizat.lagipun beliau juga belum terbukti bersalah pe.nampaknya pemimpin PR berjaya memutar-belitkan isu NFC ni utk memperbodohkan dan mempengaruhi penyokong-penyokong PR yg bebal ni supaya mempercayai ape yg disebarkan oleh PR tentang isu NFC ni.nasib baik penyokong-penyokong BN ni tak mudah terpedaya dgn tektik kotor PR utk mencemarkan nama baik pemimpin BN.
Adoooiiiyyyaaaaiiii..... gua tak bleh blah dengan ayat "Pemimpin PR putar belit isu".... kahkahkah....... apa punya bangang la mat indon beEnd nih.... terlebih baca ahkbar pencacai ke apa...????

Lepas tu masih tak bleh blah jugak dengan ayat "nasib baik penyokong-penyokong BN ni tak mudah terpedaya dgn tektik kotor PR".... kah...kah...kah.... penyokong2 BN tak terpedaya... tapi senarai nama2 di bawah nih... dah terpedaya agaknya... muakakaka....

1) Bung Mokhtar Kinabatangan desak Mak Lembu letak jawatan.
2) Zuraida Kamarudin desak pulak
3) Bung Mokhtar lagi sekali desak Mak Lembu letak jawatan.
4) Mahatet.... wooooo.... gua ulang taip lagi sekali... Mantan Perdana Menteri 22 tahun dah halau Mak Lembu keluar parti dan letak jawatan... kah..kah...kah....
5) Pemuda MCA desak Mak Lembu supaya letak jawatan
6) Syed Habshee menatang apa ntah namanya dari umporno pun desak suruh letak jawatan...
7) Esok lusa ntah sesiapa lagi yang bakal desak Mak Lembu letak jawatan.... kah...kah...kah....

Oppppsss... ada lagi ke nama2 yang gua terlepas pandang di atas... hahahaha... woooiitttt... apasal pulak nama Zuraida jer... dari PR... mana nama2 Pemimpin PR yang lain... hahahaha....

Yang paling banyak mendesak daripada senarai nama2 di atas tu dari parti mana eekkkk... adus konfius gua.... muakakakaaaa...

Sudah menjadi kewajiban aka Fardhu Kifayah kepada mat indon bernama Hartonok yang baru dapat MyKad Free hasil kerjasama SPR dan JPN didalangi oleh umporno beriya-iya membela Mak Lembu.... muakakakaaaaaa...

Tapi gua faham kenapa mat indon murtad nih sokong gilababi mak lembu tuuuu... pasal di Bukit Mertajam takda lembu.... yang ada hanya sapi.... muakakakaka....

Nota: Mungkin Ketua Audit Negara dan Azmi Khalid (Pengerusi PAC) boleh ketuk sikit kepala mat indon Hartononok nih.... apasal laaaa... benggap wal bangang wal bodoh wal jahil kepala penuh taik... ada otak tarak akal serupa lembu jugak.... hahahahahaaa....

Kesimpulannya.... itulah mentaliti puak2 umporno yang jahil wa cakap luuuu.... bukti serta fakta bertulis dan siap dengan video press conference lagi, sudah berlonggok depan mata tetap nak salahkan orang lain..... masih nak pusing sini sana sebijik macam perangai puak2 Yahudi Laknatullah yang Allah sebutkan dalam Al-Quran... tapi masih tak mau berfikir....!!!!

So... nasihat gua pada lu orang semua jauhkan diri lu orang serta anak bini lu orang dari "Kitap Lord Reid"... kalau tidak lu orang akan jadi sesat seperti mat indon kat atas tuuuu.... ok gua chow dulu...

Gua nak pi sembang dengan ABU - "Asalkan Bukan Umno" gua ok jer..... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP