IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Nak Sokong umno Meh Sini.

>> Thursday, November 24, 2011

Kepada sesiapa yang masih nak menyokong umporno.... sekarang lu orang tengoklah bukti yang bukan ditulis oleh utusan meloya dan bukan dari RTM 1234567890 atau TV3 Sukukukukuku ataupun Harakah.. hahahaha... tengok muka2 kat bawah nih betul2... muka pertama... si lidah kontot yang pernah lari ikut pintu belakang disko Subang Jaya...

Kalau di Sekinchan... sesiapa yang sebut jer... nama malaun nih.. pasti kena luku kepala.... hahahaaa.... punyalah jijik orang2 Sekinchan nak sebut.... lu orang nak tau pasal apa...??? Sebab RM110 juta duit bantuan untuk petani/pesawah pun dia kencing jugak beb.... bacala kat link ini... sebab dalam TV3 Suku tak kan keluar punyalah... hahahahaaaa....


Pembohong dan penyangak nombor wahid dalam Selangor. Ntah apa nama malaun nih.... gua sengaja buat2 lupa... pasal dah menyampah terlampau nak tengok gambar muka diaa... apatah lagi nak sebut nama... ptuuuiiii... jijik aarrr... hahahaha.... apa yang dia kelentong rakyat...???

Malaun nih mengatakan Syarikat milik Suami dan Anak Shahrizat ini dipilih melalui tender terbuka yang terhad, Sedangkan wang telah habis dikeluarkan setahun sebelum perjanjian ditandatangani???

Malaun nih juga berbohong bila beliau mengatakan hanya sebahagian daripada pinjaman mudah telah dibayar. Fakta tentang pembayaran kepada NFC oleh Kerajaan.
~Menjelang 31 Mac 2009. Rekod kewangan NFC menunjukkan pinjaman pertama sejumlah RM130 juta telah diambil dalam tahun 2008.

~Pada 31 Mac 2009, NFC telah mengambil pinjaman kedua berjumlah RM220 juta yang terus dimasukkan ke akaun Maybank milik NFC.

~dan 6 Mei 2009 NFC memindahkan wang dari pinjaman ini berjumlah RM116 juta ke dalam akaun deposit tetap milik NFC di Public Bank Berhad.

Setelah selesai kesemua wang tersebut dikeluarkan barulah perjanjian dilakukan oleh Kementerian Malaun tu dengan Keluarga Shahrizat Bukit Jalil pada 2010.
Jeng... jeng... jeng..... Malaun atas tu dah kantoi...., jom tengok muka malaun kedua pulak... oooppppssss... malaun nih cakap dia sepatutnya jadi malaun pertama kat atas tuuuu... malaun kat atas tu sepatutnya duduk dalam ranking nombor 2... hahaha... tapi takpa... asalkan diorang sama2 penyamun, pembohong dan penyangak wang rakyat... gua peduli apa...????


Malaun nih membohongi rakyat dengan mengatakan bahawa setakat 31 Julai hanya RM181.9 juta daripada geran dan pinjaman berjumlah RM250 juta telah disalurkan kepada NFC?

Yang mana satu betul daaaaa.... dah cempera nampak puak2 nih... hahahaha.. statement pun dah berterabur.... hahahaha..., sebenarnya ada lagi malaun dalam kes Lembu Shahrizat Bukit Jalil nih... seperti Mertua dan Menantu, Mat Sembab dan ramai lagi beb.. tapi malas aaarrrr... letak muka diorang dalam blog gua nih.. buat menyemak ruang jer.... hahahaha...

Lebih baik lu orang layan video klip kat bawah tuuuu... ooopppsss... itu bukan husam musa... atau mat sabu atau mana2 dari parti pembangkang yang lu orang selalu kata aysik nak membangkang jerrr..... hahhahaaaa...

Pusing sana pusing sini baik punya kelentong rakyat, akhirnya Azmi Khalid (PAC) mengatakan Kementerian Pertanian Asas Tani telah mengeluarkan kesemua wang sebagai dana untuk NFC sejak dari tahun 2008 hingga akhir 2009.



Gua yang buat bisnes kacang parpu ni pun kena sign kontrak/perjanjian dulu baru boleh buat kerja dan payment.

Puak2 menteri penyangak dari umporno nih pulak senang2 jer.... rembat duit dulu lepas tu kerja boliau.... lastly buat repot projek lingkup... bangsat haramjadah punya menteri kat malaysia nih...

Errmmm... kalau lu orang dari kalangan puak/ahli umporno... jenis tak sayang duit cukai yang di pow oleh keraaaaajaan beEnd setiap tahun.... lu orang teruskan menyokong pemimpin2 dari parti haramjadah tu... yang hampir kesemua pemimpinnya ada skandal dan korupsi merompak duit rakyat ikut suka mak bapak diorang jer....

Buat rakyat Selangor..., tolong pastikan malaun penyangak yang nombor satu tu.... di campak jauh2 dalam PRU-13 nanti... tolong pesan dengan Sultan Selangor... kasi buang negeri itu mangkuk ayun... muakakakakakaaaa..... bikin malu Selangor jer.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP