IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mari Baca/Kaji Mentaliti Puak umPORno..!!!!

>> Tuesday, November 08, 2011

Din · 1 day ago 
alah buat ape kalau pengurusan kewangan baik tapi negerinya mundur tak membangun.kadar kemiskinan pun tinggi jadi tak heranlah kalau ramai dikalangan rakyat kelantan berhijrah ke bandar-bandar besar spt KL, Selangor dan juga JB utk cari pekerjaan.walaupun skg KL dan Selangor dibawah PR, tapi kalau bukan kerana kecekapan pemimpin-pemimpin BN terdahulu yg memerintah, tak mungkin KL dan Selangor maju spt skg.Kota Bharu adalah bandar yg cukup boring dan merimaskan, kat KB ni kalau pukul 8.00pm je dah macam jadi 'bandar mati' mcm bandar yg tak berpenghuni.sebab tu boring giler. 
 
Di atas tu adalah komen dari puak umPORno, dari komen tersebut lu orang boleh lihat bagaimana mentaliti puak2 umPORno berfikir atau ianya satu provokasi gampang.... hahaha.
 
Dalam kepala hotak diorang hanyalah hiburan... hiburan... hiburan..., Ada juga komen2 yang menyanggah komen si Din tu... lu orang pi baca kat entry tersebut.

Pengalaman gua seminggu di negara tempat Rosmah Mansor dikatakan berbelanja di David Jones baru2 ini. Apa yang gua tau kedai2 biasa tutup jam 5.00pm, pasaraya tutup jam 9.00pm dan yang beroperasi selepas 9.00pm adalah Hard Rock Cafe, Disko dan Pub dan juga Strip Tease... hahahah... agaknya inilah Nitelife yang si Din tu mahukan... muakakakaaaa...
 
Perghhh... selama 54 tahun umporno/beEnd dah berjaya mendidik rakyat seperti si Din dan ramai lagi... errr.. berkemungkinan 3 juta lebih ahlinya... termasuk putera dan puteri... kah...kah...kah....

Itu bukannya negara Islam beb... patutlah banyak kes yang melibatkan melayu sebagai Juara... hahahah... Juara Merempit, Juara tonggang Arak, Juara Seks, Juara Pusat Serenti, Juara Murtad, Juara Buang Anak dan pelbagai gelaran Juara lagi yang melibatkan Melayu... sebabnya "Melayu itu Islam"...

Ada juga komen yang persoalan Air di Kelantan kotor.... hahahaha..., itu boleh di terima lagi sebabnya puak2 ini mengatakan Kelantan negeri mundur..., so apa ada hal.... jika di bandingkan dengan Johor Darul umno yang maju dan gemilang... rakyat Johor Darul UmPORno sendiri mengakui air di tempat diorang pun kotor beb.... ishhh.. ishhh... ishhh... itulah mentaliti puak2 umporno yang tak berpijak di bumi nyata... bodoh melantun2...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP