IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lembu Punya Hal... Pekan Kenyang Setahun.

>> Monday, November 07, 2011

umPORno nih... tak habis2 bikin gua gelak ketawa guling2 beb.... kalau sehari takda cerita bangang dari media pencacai diorang pasti dunia akan kiamat... sebabnya melayu itu islam... kah...kah...kah....

Teringat kisah MB Selangor korban lembu setahun dua yang lepas... masa tu punyalah havoc beb.. anjing2 umPORno mendesak SPRM siasat... maka lembu yang bernama SPRM pun tak cukup tanah bergegas buka kertas siasatan... hahahahaha....

Teringat juga kisah MB Kelantan dapat sponsor menunaikan haji/umrah, maka anjing2 umPORno pun melalak sakan... mendesak SPRM siasat... maka bergegas lagilah si lembu yang bernama SPRM menyiasat.

Bercerita tentang 2 kisah di atas, gua teringat kepada Najib Razak dan bininya si PembawaDuka Fat Lady Shorty of Malaysia menunaikan haji di Mekah dengan layanan penuh gilang gemilang terbilang dari Kerajaan Arab Saudi. Yang ini anjing2 umPORno tak mau melalak ke....??? desak SPRM siasat duit siapa yang Najib gunakan untuk pergi haji siap dapat kawalan dari bodyguard arab dan layanan eksekelusifffffuck... hahaha...

ooopppppsssss.... kalau lu orang tak melalak pun tak apa beb, sebabnya peduli apa gua Najib pergi haji atau tidak sebabnya orang yang pergi ke Mekah seharusnya dengan hati yang ikhlas dan tawadhuk sudah pasti menyerahkan jiwa dan raganya dalam penjagaan Allah SWT, lagipun mereka semuanya adalah tetamu istimewa Allah SWT dan Allah telah memberikan jaminan keselamatan apabila berada di rumahNYA. Dan tetamu2 Allah ini yakin dengan janjiNYA.

Kecuali si Najib Razak dan bininya... ntah yakin atau tidak dengan janji Allah wa puchitau... hahaha... kalau yakin sudah tentu2 si Najib akan menolak layanan istimewa tu... serta tawakal kepada Allah, kerana cara menunaikan umrah dan haji mamat nih menurut persepsi gua bukannya sebagai tetamu Allah tetapi lebih kepada tetamu kerajaan Arab Saudi.... siap bereskot lagi... nak solat pun ada tali penghadang pelbagai.... perghhhh... kalau malaikat izrael nak cabut nyawa dia time tu... di cabut jugak beb... mati tetap mati kerana itu sudah pasti, walau di kawal oleh 23 orang pengawal...hahahaha.... mana mau lariiiii....!!!!



Keduanya, al-kisah si Najib nih derma lembu korban sebanyak 402 ekoq. Tanpa berlengah akhbar pencacai bertaraf lembu jugak telah melaporkan berita tu kononnya si Najib Razak yang bagi lembu2 tu... hahaha... kalau dah sikap akhbar lembu pencacai nih... mana pernah nak bagitau rakyat berita sebenar beb... akhbar munafik lah katakannnnn... kalau tak menipu bukan Utusan Malaysia beb... akhbar Jamban.. hahaha...

Pada mulanya gua pun terfikir jugak... banyak gilerrrrr... duit mamat Najib dengan si pendek dia nih, tapi gua nafikan kerana gua percaya si mamat nih duit dia memang berbakul2 jutaan RMnya... hasil dari yayasan genting atok mak tiri bapak dia dulu... hahahaha... takpun dari duit komisyen kapal selam seperti yang diperkatakan hingga menjadi kes mahkamah di Peghancisssss... tak pun duit dari komisyen beli jet pejuang yang tersadai di Amerika dulu.... hahahaha....

Tapi rupa-rupanya..., hanya jual nama dia jer..... yang menyumbang tu syarikat2 dan individu2 lain beb.... hahahaha... si Najib dengan bini dia tumpang tui jerrr.... macam cerita Lembu Dengan Sapi laaaa... muakakakaaa...


Samada syarikat2 tu menderma kerana ikhlas, kerana membodek untuk mendapatkan projek atas kedudukan mamat Najib Razak sebagai PM (maklumlah prinsip Najib ialah "You Help Me, I help You".. macam laaaa.. tak paham2 lagi.. hahaha..) atau kerana syarikat2 tu di paksa untuk memberi sumbangaan (standard umPORno selalu "pow" syarikat2 korporat untuk membuat sumbangan).

Dalam hal lembu Najib dan si pendek nih.... takda ke... anjing2 umPORno yang nak melalak melolong mendesak lembu bernama SPRM siasat isu lembu korban si Najib Razak nih... eerrrr... takda unsur2 RASUAH keeeee....????

Kesimpulannya, Lembu bernama Utusan Malaysia laporkan berita Najib derma 402 ekoq Lembu tanpa menyatakan Lembu2 tersebut adalah hasil sumbangan dari sembilan buah syarikat yang menjadi Lembu kepada Najib, dan gua pula ingin mendesak Lembu bernama SPRM untuk menyiasat syarikat2 tersebut dan juga Najib Razak apa motif Lembu2 itu disumbangkan dan Najib mendapat nama seperti laporan berita oleh Lembu bernama Utusan Malaysia... hahahaha...

Tapi kalau SPRM tak siasat pun takpaaaa.... rakyat 1Malaysia pun dah tahu..., sebabnya SPRM pun Lembu jugak... hahahaha.. takan berani punyeeaaarrr... si Lembu SPRM nak siasat Lembu si Najib... hahaha.. Lembu nak siasat Lembu.. biar logik beb... tak relevan langsung...!!!! Perghhhh.... glamouressss jugak jadi Lembu umPORno ni yeeaaaa.... hahahaha...

Orang2 Pekan Pahang kenyang setahun makan daging lembu si Najib Razak... muakakakakaaaa...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP