IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

SIS - Lembu Kapiaq...!!!!

>> Friday, November 04, 2011

KUALA LUMPUR 4 Nov. - Polis mengharamkan serta merta segala aktiviti Seksualiti Merdeka 2011 yang mempromosikan hubungan sejenis, berikutan kebimbangan dan rasa kurang senang pelbagai pihak.

Sehubungan itu, Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Sri Khalid Abu Bakar, mengarahkan penganjur berkenaan supaya menghentikannya serta merta program itu atau berdepan tindakan tegas polis.

Beliau berkata, polis sudah membuka kertas siasatan berhubung penganjuran program berkenaan dan akan memanggil semua penganjur termasuk bekas Presiden Majlis Peguam, Datuk S Ambiga, memberi keterangan secepat mungkin.

Seksualiti Merdeka 2011 - Gua Sokong ikut Tajuk.

Dalam hal ini... gua sokong tindakan yang di ambil oleh Timbalan Ketua Polis Negara, memang patut di haramkan program sebegini kerana banyak kesan gejala negatif dari positifnya kepada rakyat berbilang kaum dan agama dalam negara ini. Syabas dan Salute buat PRDM... hahaha...

Ada suara2 sumbang yang mengutuk program ini mencadangkan supaya si Ambiga di bunuh...??? Perghhhh.... yang ini gua tak setuju beb... sampai bab bunuh membunuh nih... itu sudah melampau, sebab banyak lagi jalan penyelesaiannya.

Jika Ambiga dan NGO-NGO yang bersekutu dengannya terutama sekali puak2 dari Sister In Islam... iaitu puak2 betina haramjadah, bangsat perosak dan virus parasit kepada agama Islam di Malaysia nih...masih  berkeras juga untuk mengadakan program tersebut, maka tangkap bicara dan sumbat jer... dalam penjara untuk tempoh 50 tahun... hahahaha... secara automatik diorang akan mampus free dalam penjara..., lepas tu bangkai diorang dicampakkan dalam lubang dan kambus supaya tak menjangkiti orang lain.. hahaha...

Dan gua juga berharap agar Kementerian Dalam Negeri dapat mengharamkan pertubuhan seperti Sister In Islam kerana individu dalam pertubuhan ini adalah perosak kepada Agama Islam, itupun jika Menterinya yang umPORno auw.. auw.. ada teloq... dan berpegang teguh dengan slogan "Melayu itu Islam"... muakakakakaaaa...

"Mencegah Lebih Baik Dari Merawat" part ini yang Sister In Islam tak sekolah lagi... sebab tu diorang punya fikiran macam LEMBU Kapiaq...  

Jika lu orang baca dalam entry ini, lu orang akan dapati adanya komen bodoh dan bangang dari puak2 haramjadah umPORno yang berfikiran macam lembu, tak tau membezakan apa yang patut di sokong atau di bantah.


Apa... puak2 keparat mentaliti karat biru umPORno tu ingat puak2 PAS menyokong Ambiga secara membabi buta ke...???

Allah SWT kurniakan Otak dan Akal kepada manusia... dan Allah SWT juga kurniakan Otak tanpa Akal kepada binatang... jadi lu orang fikir2 kan.. puak2 umPORno dalam kategori mana...????


Sebab itulah gua selalu katakan puak2 umPORno nih bodoh2 belaka... taksub kepada Pemimpin dan Bangsa melampau2... dan para pemimpin diorang dah tentu2 seronok gileeeerrrr...., sebab ramai pengikut/ahli yang bodoh2... supaya senang diorang nak perkudakan... hahahaha...

Mana yang elok untuk kebaikkan negara dan rakyat gua sokong, mana yang memudaratkan kepada negara dan rakyat gua bantah dengan maki hamun... itulah bezanya fahaman/ideologi politik antara PAS dan umPORno.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP