IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

JAIS Pegang Biebird... hahahaha...

>> Wednesday, November 16, 2011

Sebelum tu... lu orang baca kat sini dulu.

(kalau nak tau kenapa depan cover belakang dedah,
sebabnya kalau depan dedah nanti nampak tetek dia penuh lovebite.... muakakakakaaaaa.....
ada ke... orang buat lovebite kat tengah belakang... hahaha...)

Gambar..., gua rembat dari ASD... gambar body belakang takpa calit kat sini, tak menjahanamkan laptop gua sebab syahwat lu orang pun tak bangkit beb.... lain laaaa... kalau dia bogel terus... lagi bagus kannn...??? hahaha..  kalau nak berdosa pun si ASD laaaa.... kah..kah...kah....

Ni lagi sekoq artis betina melayu mengaku Islam... dah barai wa cakap luuuu.... hahaha...

Dulu kes berbikini kat Bali mak dia kata kat Bali orang tak nampak... kat malaysia jadi kalutttt.... hahaha... kat Bali takda Tuhan... kat Malaysia Tuhan banyak... itu pasal laaaa... para artis betina susah nak berbogel kat malaysia nih... hahaha...

ha...!!! ha...!!! ha....!!!! Anak Yatim lu jangan pegang biebird aaarrrr....!!!! gua nak tunggu jer... apa tindakan Anak Yatim dalam pertahankan maruah "Melayu Islam" budaya umporno nih....

Errrr... Jais, Mais, Jakim... ntah apa lagi laaaaa.... yang pasal Islam nih... lu orang nak tangkap Bob Lokman ke.... atau nak tangkap artis betina malaysia.... lu pilih laaaa... mana yang patut kena tangkap dulu.... hahaha... atau lu orang pun tengah layan biebird... muakakakaaaaaa....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP