IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Antara Breaking Dawn, Anak Sungai Derhaka dan Aduka Taruna: Ketua AMK Cipalat.. hahaha..

>> Saturday, November 26, 2011

Ahad lepas pramugari gua dah start membodek..., katanya 24hb ni tengok wayang nak... "The Twilight Saga - Breaking Dawn - Part 1"... gua buat bodoh jer.... hahahaha....

Memandangkan pramugari gua nih memang peminat setia citer "Twilight - Pontianak Moden" hahaha... dari siri pertama lagi tak pernah ketinggalan.... jadi gua layan jelah... semalam lepas Jumaat selepas pekena teh tarik dengan Najib Razak, gua tiam-tiam pergi beli tiket kat TGV Bukit Raja wayang pukul 10.10pm.... hanya berdua kih...kih...kih.... tak boleh bawak anak2 potong stim jer.... hahahaha...

Lepas maghrib semalam... dia mengendeng lagi... bodek ajak gua tengok wayang "Twilight"... siap citer dia dah tengok thriller filem tu... bla..bla...bla... last sekali si Bella jadi vampire laaaa.. bla...bla...bla..... hahaha... gua masih buat bodoh lagi... lepas tu dia senyap dan angkat kaki blah.... malas nak layan atau memang dah paham dengan perangai gua selama bersama (bernikah) aka dah nak masuk 17 tahun hidup sebantal (actually... beberapa minggu saja lagi... anniversary kami...)

Sebelum Isyak... gua slow and steady letakkan tiket wayang atas meja solek dia... lepas bagi salam selesai doa.. dia punya cium tangan sampai ke pipi sekali dengan senyum lebar siap peluk-peluk.... wa cakap luuuuu... batal wuduk gua... kensel solat sunat... muakakakaka..


Dalam TGV tengah syok layan citer tu... tiba2 tepon gua bergegar (silent)... mesej dari Aduka Taruna berbunyi;
"Samsul PKR tu memang bodoh bro. Nak gua maki kang, terasa pulak ****** melayu lahanat ni"

Gua balas sms dia "hahaha... suruh jer.. anak lu maki" terus dia tak balas lagi dah... muakakakaaaaa....
Tak lama kemudian masuk lagi satu mesej daripada Anak Sungai Derhaka pulak..., bunyinya lebih kurang macam si Aduka Taruna jugak... (sebenarnya gua malas nak taip balik apa dia tulis... panjang sangat hahaha..)

Gua balas sms ASD yang berbunyi "Cantekkkk... Belasah....!!!!" dalam kepala otak gua... apa yang si Ketua AMK tu dah cakap... sampai member 2 ekoq nih bengang sesangat.

Betul2 potong stim laaaaa.... gua tengah layan si Bella dengan Edward honeymoon di Pulau Esme, Brazil... bayangkan vampire dengan manusia mengharungi malam pertama sampai patah katil berkecamuk bilik dan terburai tilam beb... ganas betul vampire tuuuu.... sampai lebam2 badan Bella dikerjakannya... hahaha...

Ending cerita tuuuu... Bella yang disangkakan mati setelah melahirkan anak separuh manusia separuh pontianak tu... tiba2 buka mata dan matanya berwarna merah... jeng... jeng... jeng... lepas tu.... tamat.... hahaha... tunggu la pulak part 2... sekali ini bukan pramugari yang akan merengek nak nonton... tapi gua pulak yang tak sabar2 nak nonton... sebab nak tau apa jadi kat si Bella tuuuuu... tungguuuuuu... tapi ntah bila laaaaa.... hahaha...

On d way balik singgah Seksyen 7... perut lapar tekak kering gua belasah apa yang patut (ringan2 jer..), pramugari pulak diet... hahaha... sampai rumah switch on laptop... terus cari blog Anak Sungai Derhaka dan Aduka Taruna... hahaha... curious gilerrrr.... pasal angin barat daya yang melanda sehingga membuatkan jiwa diorang jadi kacau.... pramugari ajak tidoq pun gua suruh dia tidoq dulu.... I'm coming... I'm coming.... laterrrrr..... hahahaha....

Selesai membaca kedua2 blog tu..., mulanya gua nak tumpang belasah jugak... tapi bila ulang baca dan baca link kat Mkini dari blog Anak Sungai Derhaka... gua kensel posting tu... (dah separuh draf)... sebab dan puncanya gua kensel belasah si Ketua Amk tu ada dalam ruang komen kedua2 blog sahabat tersebut.... hahahaha...

Setakat ni jelah rapuan gua pada lu orang... gua nak masuk bilik... harap2 pramugari belum lena... hahahaha... untung sabut timbul... untung batu tenggelam.... gua pun nak bervampire jugak... hahahaha...

Tapi sebelum gua masuk bilik... lu orang baca kat sini dulu... Aduka Taruna... hahahaha... apa punya politik gampang yang sedang dimainkan.... betulkan gua jika gua salah..., jika Aduka Taruna salah lu orang langgar dia.... jika dia betul... memang bangsat dan haramjadah si Ketua AMK dan Mkini... adik beradik umporno dan utusex meloya... kah...kah...kah....

Assalamualaikummmmmm.....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP