IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malaun Ni Tak Wa'la Tak Apa...

>> Monday, October 24, 2011


"Nangis konon... buat apa kau nangis di sini, pergi kau nangis dekat kopek Rosmah..." hahaha.. Mak Dara dah marah tuuuuu.... menyampah bebeno Mak Dara nih dengan anak Pak Ali yang jadi tukang mengarut dalam PAS... muakakakakaaaaaa...

Hasan Ali memang dah terkenal sejak kes khalwat dalam gelap dengan Pak Lah dulu (UG).. so gua malas mau komen pasal mamat berjiwa umporno nih... pi mampus laaa... kat dia.

Anak Pak Ali nih..., nak berpaling tadah... takut kena tercerai bini talak tiga (ba'ah), tunggu PAS pecat dia... PAS/PR pulak mungkin takut hilang 1 kerusi DUN Selangor... atau mungkin ada sebab musabab lain yang membuatkan si malaun nih kebal. Banyak sangat laaaa.. masalah dia nih... nak tak nak tunggu jelah PRU-13 nih... kalau PAS masih mencalonkan dia... nampak sangat la PAS nih bebal aka bangang wal mangkuk ayun.... hahahaha...

Daripada melayan si musibatul Hasan Ali dan Ketua Pemuda PAS Wilayah Persekutuan yang tidak wa'la kepada keputusan Lajnah Parti PAS dan Presidennya... lebih baik kita layan komunikasi bebal kat bawah nih... ada la jugak iras2 kebebalan PAS untuk mengambil tindakan disiplin atau pecat jer... si musibatul malaun nih dari PAS... hahaha...
Radio conversation memang penting di laut, especially untuk send warning signal or distress signal. Tapi sebab korang tak nampak dengan siapa korang berkomunikasi, weird things will happen, right?Gambar ni menunjukkan real radio conversation antara US Naval ship dan Canadian authorities pada tahun 1995. Oh sungguh LOL!

image

PAS ni pun kadang2 gua pun pelik gak... dengan ahli biasa kononnya tarbiah suruh wa'la laaaa.. itulah.. inilah... bla...bla..bla... bila kena kat Hasan Ali... macam dah jadi Setan Bisu pulak dahhhh....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP