IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malam Tadi Skodeng Katak Mengawan...!!!! (Update)

>> Thursday, October 06, 2011

Malam tadi punyalah penat berhempas pulas berkuak... onnggggg... gedekkkk... gedekkkk... ongggg,,, gedek.... gedek..... memanggil betina ajak buat mengawan...., al maklumlah musim mengawan dah tiba... kolam2 takungan air dah penuh dan inilah masa terbaik untuk membiakkan anak2 berudu.... muakakakaaaaaa....

Dah laaaaa.... berkuak sampai nak terkeluar anak tekak panggil betina... kena pulak bersaing tunjuk perkasa dengan jantan lain... nak rebut betina punya pasal..... kalau dapat kongkek ok jugak.... ni tak dapat beb.... tu yang letih beb.... hahahaha....

Akibatnya.....


Woooiiiitttt.... bangsatttttt katak haramjadah.... kalau nak tidoq balik rumah laaaaaa.....
Malangnya pengundi yang memilih wakil rakyat kaki tidoq dalam Parlimen
Makan gaji dan Elaun buta...!!!! Harammmmmmm....!!!!

Update: 8.15pm.

Muakakakaka..... rupanya katak nih berdengkur pasal telan ubat demam... woooiiitttt... katak pasir mas lu punya alasan macam alasan budak ofisboy jelah.... kencing hancing punya penipu. Dah kantoi tak mangaku pulak... pastu nak salahkan pembangkang.... kalau lu kerja kat syarikat gua... kantoi tidoq time kerja macam tu... dah memang kena terajang jelah.... bodoh punya ibrahim ali... kecik2 tak nak mampus dah gemok gedempol menyusahkan rakyat...

Tapi takpa.... bangsat penipu macam lu... hanya boleh survive sampai PRU-13 di umumkan..., lepas tuuuuuu.... nama lu dah boleh dimasukkan dalam buku sejarah malaysia.... hahahaha... sebagai wakil rakyat yang paling juara dan perkasa dengan rekod sebagai kaki lompat parti, mulut penyangak, pengkhianat, kuat melalak cabar sana sini tapi sendiri punya teloq pun tarak, suka bagi amaran itu ini dan sendiri kantoi... paling tak boleh blah... kantoi tidoq sewaktu Parlimen Bersidang dan bagi alasan bodoh.... hahahaha... lu wakil rakyat (bebas) yang paling bangang dalam kalangan wakil2 rakyat terutamanya umporno/beEnd....

Muqlis al-jabar.... amacam bro...??? lu skodeng katak tu berapa round malam tadi sampai ternganga baik punya lentok... hahahaha... 

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP