IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Zombie Atas Jalanraya..!!!!

>> Monday, October 03, 2011


Kepada semua pembaca blog cekai nih.... gua nak tanya sikit dengan lu orang semua, siapa mau jawap di persilakan... tapi tolong jawap dengan seikhlas hati ok....

Lu orang pernah tak menghadapi situasi di jalanraya di mana;

1) tengah syok layan speed, tiba2 ada zombie di depan lu orang, terhegeh2 dengan pemanduan gaya zombienya, lu orang beam dan hon zombie tu buat derrrkkk... jer..., bila dapat peluang potong.. rupanya zombie saluran 1, tak pun zombie pompuan jenis dagu atas stereng, takpun jenis zombie tengah layan henpon atau zombie yang sedang bercinta...

2) kereta lu orang kena block di tempat parking, nak keluar parking tak boleh... tuan punya kereta sial yang takda otak lagi bangang tu ntah kemana...

3) lu orang beratur di roundabout, dah ada ruang untuk masuk tapi kereta di depan lu orang tak gerak2 jugak, dia nak tunggu jalan lengang macam jam 12 tengah malam baru nak masuk.

4) lampu trafik dah hijau.... tapi kereta di depan lu orang masih tak bergerak jugak.

5) nak masuk plaza tol, tapi kereta di depan lu orang baru terhegeh2 nak cari duit untuk bayar tol..., dah bayar duit tol terhegeh2 nak simpan baki dan resit..., lepas tu baru gerak...

Dan banyak lagi ragam atas jalanraya dan di tempat parking yang menyenakkan hati perut lu orang..., so... gua nak minta pandangan lu orang...


Patutkah gua cadangkan pada Keraaaaaajaan beEnd... untuk meluluskan pemasangan bazooka/mortar pada setiap kenderaan, sebagai penyelesaian terhadap pemandu2 bangang lagi lembab seumpama zombie yang menyusahkan pemandu lain atas jalanraya.

Apabila berhadapan dengan situasi di atas tu... cuma tekan satu butang jer... pedebommmmm... kereta kat depan lu orang barai dan berkecai... pi mampus lah dengan pemandu zombie macam tu kannnnn... dah alang2 jadi zombie... baik mampus terus kannnnn... daripada hidup menyusahkan orang lain... hahahaha....

Perlu kah.... atau Kejam kah...???..... cadangan gua nih... tolong jawap dengan seikhlas hati lu orang...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP