IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hello cutie.... jom pi Parlimen

>> Wednesday, October 12, 2011

NAMA NAMA YB YANG HADIR KETIKA MENGUNDI PADA 4HB OKTOBER 2011

PAS : Mahfuz, Salahuddin, Firdaus, Hayati, Che Uda, Dr Mariah, Dr Hatta, Khalid Samad, Siti Zailah, Wan Rahim, Muhd Husin, Dr Rosli, Nasir Zakaria

PKR : Tian Chua, Zuraida, Yusmadi, Azmin Ali, Gwo Burne, Ahmad Kassim, Azan

DAP : Kula, Lim Lip Eng, Charles Santiago, Sim Tong Him, Manogaran, Er Teck Hua, Fong Po Kuan, Fong Kui Lun.

Selainnya.... pi berdangdut dan cucuk bulan... hahahaha...., gua sekarang nih dah sampai peringkat fed-up tahap gaban dengan perangai YB-YB Pakatan Rakyat nih... semuanya adik beradik umporno jugak.

Hello cutie.... jom pi Parlimen.... muakakakakaaaa...

So... gua tak mau cakap banyak, susah sangat ke YB-YB nin nak mintak maap pada pengundi diorang atau rakyat... lagi mau main kungfu lidah ke.... celaka teramat sungguh laaaaa....

Lu orang pi layan jelah kat TukarTiub.... gua pun sekepala dengan si mamat Jolobu nih... angin berangin dengan kepontengan YB-YB tempohari... seolah amanat rakyat kepada diorang just for fun...

Kita sebagai rakyat... kita berhak bersuara, apatah lagi yang melantik diorang untuk berkerja adalah rakyat juga...

Atau perlukah gua maki hamun lagi seperti di sini. Ramai yang tak suka kannnnn.... hahahaha....sebab perangai diorang lebih kurang jer... dengan binatang tuuuuu....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP