IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

hahaha... BABI Lagi....!!!!

>> Sunday, October 09, 2011

Sudah berulang-kali perkara ini didedahkan, samada dari blog mahupun email groups dan pelbagai lagi. Sekadar ingat mengingati sesama kita untuk perhatian semua yang beragama Islam.

Kadang2 ramai juga yang terbabas dengan kemahuan anak2 kecil, jadi berhati-hatilah dalam melayan kemahuan/permintaan mereka. Nak minta diharamkan penjualannya siapalah nak dengar aduan rakyat kannnn, lagipun Jakim dan lain2 pertubuhan Islam dalam memantau atau pemantauan makanan yang berunsur BABI nih... diorang sendiri tak cukup kakitangan nak melaksanakannya.... hahahaha... sendiri mau ingat laaaaaa....


MULSIFIERS E-CODES FOR PIG FAT

1 E 100 16 E 280 31 E 434 46 E 482
2 E 110 17 E 300 32 E 435 47 E 483
3 E 120 18 E 301 33 E 436 48 E 491
4 E 140 19 E 325 34 E 440 49 E 492
5 E 141 20 E 326 35 E 441 50 E 493
6 E 153 21 E 327 36 E 470 51 E 494
7 E 160 22 E 334 37 E 471 52 E 495
8 E 161 23 E 335 38 E 472 53 E 542
9 E 210 24 E 336 39 E 473 54 E 570
10 E 213 25 E 337 40 E 474 55 E 572
11 E 214 26 E 422 41 E 475 56 E 631
12 E 216 27 E 430 42 E 476 57 E 635
13 E 234 28 E 431 43 E 477 58 E 904
14 E 252 29 E 432 44 E 478 59 E 920
15 E 270 30 E 433 45 E 481

Sumber Babi di atas gua rembat dari blog SiasahKini.
Sudah tiada bahasa yang indah2 lagi untuk Keraaaa..jaan Malaysia yang mengisytiharkan Agama Rasmi Malaysia adalah Agama Islam... tapi tak tau nak menghormatinya, apatah lagi dengan Ketua2 Agama Islam yang tak serius dalam maslahat umat Islam negara ini....

Jadi pandai2 lah umat Islam dalam negara nih nak hidup.... kerana tak semuanya makanan/minuman yang di jual di luar sana semuanya halal... walaupun ada cop "HALAL" dari Jakim.... kah..kah...kah...

Harus di ingat makanan berunsur syubahah yang menjadi darah daging pun boleh membuatkan hati gelap gulita untuk menerima ilmu/agama Islam... apatah lagi yang haram... sebab itulah banyak kes yang melibatkan bangsa melayu yang mengaku beragama Islam semuanya kes kronik beb... melayu yang mengaku Islam dah jadi gilababi sebab kecik2 lagi dah di sumbat dengan BABI HALAL yang di luluskan penjualannya oleh Keraaaa....jaan Malaysia... hahahaha...

(p/s: malam tadi gua sekeluarga meraikan birthday anak perempuan sulong gua di Aroma Ikan Bakar Jeram, ramai betul melayu yang menjamu selera di situ (kaya2 rupanya orang melayu kita nih... hahaha..).

Dalam ramai2 melayu tu gua ternampak satu couple nih... yang jantannya melayu dan betinanya gua ingatkan minah saleh beb... rambut panjang perang, baju steng dan ketat.. alur berahi bukitnya gebu beb, lurah jubor gua tak mau cerita aaarrrr... hehehe... mata biru.. pakai quetac (betul ke ejaan pewarna kuku tuuu.. hahaha..)

Gua sengaja lalu lalang depan meja diorang 2-3 kali untuk kepastian... setelah pasti dari perbualannya... cakap melayu fasih.. lepas tu pandai pulak makan mengunakan jari tangan... tak nampak kekok pun... huk.. alaaaahhhh... Melayu rupanya... gua ingatkan minah saleh mana laaaa... yang sesat dehhhh.... sudah pasti MyKad dia tertera Agama : Islam... kah... kah... kah... ini mesti kecik2 dulu dia suka makan keropok Rota... hahahaha...).

Yang real punyeeeeaaaarrrr..... ISLAM seperti di bawah nih..... kalau nak ambil wudhuk kena panggil wartawan dan hebohkan 1Malaysia.... baru orang tau dia beragama ISLAM.... kah...kah...kah...!!!!


Najib Razak sedang memberi contoh dan tunjuk ajar cara2 mengambil Wuduk yang betul... inilah tanggung-jawap Khalifah Islam dalam mendidik rakyatnya... nak harapkan Ketua Agama Islam... hampehhhhh... 

"Tak sempurna wuduk, tak sah solat" katanya Najib Razak kepada wartawan2 yang hadir.... ngeeeeee....

Perghhhh... nasib baik laaaa... Najib Razak yang buat demo tuuuu... kalau lah Rosmah Mansor yang buat demo cara2 berwuduk... mau gua gelak guling2 sepuloh hari sepuloh malam bebbbb.... memang tak bleh blah laaaaa.... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP