IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Belum Sampai Putrajaya Beb...!!!!

>> Sunday, October 16, 2011





Sumber dari blog ini.

Perghhhh.... kaya... kaya... kaya.... patut laaaaa... ramai sangat yang mengilababikan diri masing2 nak jadi YB... hahaha... tak kiralah jadi YB Babi ke... YB Katak ke... YB tidoq ke... YB Ponteng Parlimen ke... YB Hantu Raya yang nampak anak pokok balak dah kira macam harta mak bapak dia,  atau jadi YB Sialan macam Zul Nordin ke... hatta menjadi YB tahap paling cekai macam haramjadah yang tak memberi faedah kepada Rakyat.... muakakakaaaa

Janji dapat jadi YB sepenggal dua pun jadilah kan.... tiap2 bulan ada pencen sampai mampus... beb... kah...kah...kah... siapa mau bagi kan.. kan... kan... tambahan pulak si Najib kata awal Januari tahun depan imbuhan elaun khaaaadam Yang Berkhidmat kepada Rakyat akan dinaikkan... melompat sakanlah khadaaammm Yang Berkhidmat hingga merasakan diri diorang seperti Yang Berhormat... kah...kah...kah...

Seperti biasa apabila menjelangnya dekat2 nak pilihanraya.... mangkuk ayun haramjadah nih semua akan terhegeh2 turun padang menyelinap ke seluruh pelosok bandar/desa dan kampung dengan muka ala.. ala.. kerang tak cukup vitamin... pura2 senyum dan merayu simpati bagi meraih undi...

Kebanyakkannya bila dah menang.... muka pun tak nampak, rakyat pulak kena buat appointment untuk berjumpa dengan diorang... memang dasar bangsat celaka haramjadah YB-YB sebegini... paling celaka sekali kalau ponteng tugas menghadiri Parlimen.... hahaha... selainnya lu orang sendiri mau ingat laaaa....

Sekali ini... kat tempat gua, jika diletakkan calon melayu lawan calon melayu untuk Parlimen (Pas vs bn) gua tengok background calon dulu... jika calon bn jenis muka boleh dipercayai gua kasi pangkah sama dia... gua akan pangkah calon bukannya pangkah parti.

Kalau di letakkan calon DUN melayu lawan melayu (PKR vs bn)... gua akan pangkah bn... sebab gua sudah tak percaya sama calon PKR... dah alang2 kotor biar bagi kotor terus... hahahaha....

Gua dalam Parlimen Shah Alam, so Khalid Samad... kalau lu stay lagi gua tetap pangkah sama luuuu... tapi kalau PR letak calon selain daripada lu... hahaha... macam yang gua katakan kat atas tu lahhhh... sama PKR gua sudah lama tutup buku... tapi tetap sokong sama PR...

hahaha... umnoooooooporno... hahaha... pi mampus laaaa... sama lu orang...!!!!!

Taa'kul dan Penelitian tu penting beb....
Nota: "huhhh... sikit sikit nak salahkan Faekah.... yang budak belaan Anwar Brahim lu orang biarkan... macam sial dan gampang jer... PKR nih..., saki baki daki umno masih tebal celah kangkang masing2...

PKR...??? hahahaha.... Parti Kelentong Rakyat... betul dah tuuuu.... hahahaha...

Kak Wan lu jangan marah sama gua aaarrr.... gua tau kenapa lu simpan Faekah dan untuk apa, tujuan lu memang baik... tapi gua dah menyampah dengan politik sampah dalaman PKR..."

Lagi satu hal.... Jingga 13 dan RTPJ pun nak gaduh2... dah duduk bawah satu payung tapi tak tau nak muafakat... masing2 gila kuasa gila nama... itupun ada hati nak takluk Putrajaya.... jawapannya pakat berebut harta ghanimah laaaa... faraid sesama lu orang... hahahaha...
Dahhhhh... lu orang tak payah nak tuduh gua dah kena beli dengan umPORno atau apa..., lebih baik dedahkan awal-awal sebelum tibanya PRU-13, biar rakyat menilaikan mana YB dan Parti intan dan mana YB dan Parti permata... daripada tertipu oleh YB-YB tak bermaruah untuk sepenggal lagi...

Gua perjuang dan bersuara bagi pihak rakyat, bukannya parti... kata perjuangkan Demokrasi dan Keadilan untuk Rakyat kan... so... harap maklum jelah....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP