IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Barisan Nasional Low Class....!!!!

>> Saturday, October 22, 2011

Lu orang mesti kenal kan.... dengan nama mamak mandeliar tuuuu...., gua tak pernah beli barang kat tempat nama MyDin nih... sebab barangan dia adalah barang2 reject dari kilang... ambil dengan kuantiti banyak dapat diskaun.. lepas tu jual murah kat orang2 melayu, india dan pendatang asing.

Lu orang pernah tengok tak... bangsa cina beramai2 pergi shopping kat pasaraya mamak pedukang tu... kalau ada pun, ianya jenis cina yang tarap pendapatan rendah dan miskin jer... sebab takda pilihan lagi beb... barangan low quality pun bedal jelah...


Menatang-menatang dalam gambar tu... pasti lu orang kenal kan...??? Sejak kecik lagi lu orang dah terpaksa dan terbiasa nampak menatang2 tu kan... bagi yang tegar/totok karat biru bendera tu pasti akan berkibar di rumah2 diorang, berkibar di pintu masuk dan sepanjang jalan kampung dan desa, ianya satu kebanggaan laaa... pada puak2 parti haramjadah tuuuu...

Bagi  gua..., masa kecik2 dulu, kain tu gua buat lap keta bapak gua... emak gua buat kain lap kaki kat pintu bilik air, buat kain lap kaki keluar dari jamban, buat kain buruk kat dapur.... atau buat kesat taik kucing adik gua yang suka berak merata-rata... hahaha...

Sebab nak elakkan menatang2 tu disalahguna dan di aibkan oleh spesies seperti keluarga gua, malahan oleh rakyat Malaysia yang menyampah dengan lambang menatang tuuuu.... maka sekarang nih dah tak boleh dapat free lagi beb... kalau nak buat kain buruk terpaksalah beli beb... hanya ada di jual di Mydin saja... kah... kah... kah.... 


Dan tak lama lagi.... gua yakin buku PM 50% diskaun nih yang sekarang nih di jual di MPH Bookstore, tak lama lagi akan masuk MyDin jugak. Jika sekarang nih di jual 9 hengget selepas diskaun 50%, masuk kat MyDin akan di jual 2 hengget beli 1 dapat 10... kah... kah... kah...

Mula2 MyDin yang tokei dia seorang Mamak Pedukang sudah jual lambang parti/harta barisan nasional yang mesra dengan panggilan BeEnd... selepas tu si Mamak Pedukang nih akan jual buku pasal PM BeEnd pulak.... selepas PRU-13... memang betul2 BeEnd... jelah.... dah tak laku beb...

Kesimpulannya di sini, lu orang lihatlah macamana puak2 Mamak Pedukang perdayakan Melayu2 bangsa umporno yang taksub dengan parti/lambang parti penjahanam nih... kah...kah...kah.... dan melayu2 bangsa umporno dan komponen2 partinya tak rasa malu ke... apabila lambang parti aka maruah parti di lelong dalam pasaraya yang menjual barangan low quality beb... hahahaha...

Ternyata di sini Barisan Nasional low class.... wa cakap luuuuu..... hahahaha....

p/s: Gua nak jugak tengok tindakan puak2 umporno/BeEnd mengamok, berdemo atau berhimpun 3 juta umat membantah jualan lambang parti dalam pasaraya Low Classsssssss..... tuuuuu.... muakakaka... lu orang agak2 puak2 tu ada maruah tak... apabila lambang parti diorang di jual sewenang-wenangnya oleh Mamak Pedukang... kah...kah...kah....

Errrr... dah jual murah macam tu... ada ke sesiapa nak beli beb...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP