IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umporno/perkosa gangster melayu terulung... hahahaha...!!!!

>> Friday, September 30, 2011

Perghhhh... busy bebenar kebelakangan nih.... nak update blog pun terkial-kial.... hahaha... tapi takpa, demi nak menumbangkan keraaaajaaaaaan beEnd haramjadah dan umporno pengkhianat bangsa melayu pencacai MCA dan MIC gua terpaksa luangkan masa untuk update blog nih.... hahahaha...

Pagi tadi... hantar kereta untuk servis, sementara menunggu jalan2 sepanjang block bangunan berdekatan dan gua terpacak kat kedai jual buku dan akhbar... gua terpandang tajuk utama akhbar Sinar Hairan hahaha... kalau tak silap bunyinya " Perkasa Negeri Sembilan Beri Amaran Kepada Mat Sabu" (Lebih kurang macam tu lah... agaknya..hehehe)

Seperti sedia maklum, Perkasa aka Perkosa nih adik sepupu dengan umporno celaka tu..., lagipun perkasa nih ooopppsss... gua getik aaarrrr... nak sebut perkataan perkasa... so izinkan gua sebutkan diorang nih sebagai gang perkosa jelah...., sebabnya kerja diorang hanyalah memperkosa apa saja yang boleh memberi political mileage pada Presiden diorang yang penakut bini dan macam sial tu dan juga untuk umporno...

Jika bab mengambil kesempatan diorang lah raja dan dioranglah juara... asal dapat akan di rogolnya (perkosa)... dah tu pulak lu orang perhatikanlah muka2 ahli perkosa tu... mana ada sinar iman... semuanya muka pecah pintu beb... muka gangster... hahaha... diorang juga berkeahlian umporno... muakakakaaaaa...

Lu orang tengoklah sendiri... apa yang perkosa buat apabila umporno melutut pada MCA dalam bab hudud... hahaha... kecut beb duduk celah kangkang bini masing2... hahaha... dan sanggup menyembah cium tumit kaki Gerakan... hahaha... apa perkosa buat... dalam bab berjihad menegakkan hukum Allah pun diorang takda teloq....

Apatah lagi bila Najib Nazak umumkan pasal kuota 30% bumiputera... hehehe... perkosa tak berdehem beb... anak tekak diorang dah hilang beb... teloq tersentot ke dalam wa cakap luuuuu.... itu jenis melayu2 yang kononnya nak perjuangkan bangsa melayu.... wooiiiiitttt... apa barang cakap tak serupa bikin... melayu layu lah... lu orang semua gang2 perkosa pengecut wal bacul.... hahahaha...

Tapi bila bab Mat Sabu.... huhuhu... diorang bagi warning beb..... hahaha... gang2 perkosa nih buat lawak hajjah sitt al-wuzara laaaaaa..... dalam bab menganas kacau acara orang diorang memang juara... kah...kah...kah....

Klik sini kalau nak tau siapakah muka2 sial durjana tuuuu....

Lu orang tengok dalam gambar kat atas tu sudah laaaaa..... siapa haramjadah macam gangster yang buat kacau dalam majlis orang... kah..kah..kah...., kalau buat repot polis pun tak guna sebab diorang nih kalau kena tangkap pun... sekadar pi pekena teh tarik dalam balai, lepas tu balik rumah berancuk dengan bini.... tak pun dengan polis sekali pergi berdangdut... hahaha... kebal beb.... almaklumlah... polis pun makan gaji dengan umporno... satu kapal lah katakan... hahahaha...

Selagi beEnd/umporno berkuasa... selagi itulah pentadbiran negara sebijik macam negeri India.... Menteri dan Polis berpisah tiada,,, ngeeeeeee....


Samalah macam kat tempat gua nih.... kalau lu orang masih ingat lagi kes kepala lembu dulu, hahahaha... salah sorang dari gangster kepala lembu tuuuuu... dah kena tindakan mahkamah pun masih tetap jadi Pengerusi PIBG Sekolah Kebangsaan.... muakakakaaaaa... macam sial jelah...

Dalam gambar tu ada muka Pengerusi PIBG tuuuu... hahahaha... gilababi jelah puak2 umporno nih.... diorang ingat dalam Malaysia hanya orang melayu jer... yang hidup kot.... bangsa lain yang Bapak Kemerdekaan diorang kowtim dengan British tuuu... nak campak kemana pulak... hahaha... bingai tak sudah... !!!!

nota: ini entry gilababi dari gua pasal menyampah sangat dengan politik kotor bangsa umporno takda kepala otak.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP