IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Kata Gua Munafik - Najib. (update @ 0108am)

>> Tuesday, September 13, 2011

TERBONGKAR...!!!!

TERBONGKANG...!!!

TERKANGKANG...KANG..KANG.... MAKAN NASI KANGKANG...!!!!

Sendiri bentang Bajet... sendiri suruh kaji semula... flip flop punya PM... atau ini PM spesies yang MahaFiraun katakan... muakakaaaaa... spesies "Mudah Lupa".

Kalau Mudah Lupa... boleh jadi PM kaaaa...??? atau kita desak hantar dia pi buat medical check-up dulu... scan dia punya kepala hotak, samada layak jadi PM atau tidak... ngeeeee....


Najib Razak - Perdana Menteri ke Enam seorang penipu... muakakakaaaa.... Bapak Munafik 1Malaysia... muakakakaaaaa..... camna boleh jadi seorang Pemimpin nih....??? muakakaaaaa... sori beb.. gua tak boleh berhenti ketawa beb... geli bulu ketiak gua beb... dengan PM 1Malaysia nih....

Lebih teruk dari Pak Lah rupanya... muakakaka..... macamana boleh jadi Perdana Menteri nih..., memang cibai wa cakap luuuu.... macam sial... dan betapa malangnya rakyat Malaysia berPerdana Menterikan malaun nih....

Malu siooottttt.... kat budak2 tadika.... hahahaha....

Baru2 ni... Najib kata apa..??? pasal kenaikkan cukai 6% kad prabayar telefon..??? Lu orang baca di sini.

Lepas tu lu orang baca pulak kat sini. ini tahun 2010 punya cerita beb...

Betul tak gua katakan malaun ni seorang Munafik...??? Adakah gua bersalah jika menuduh malaun ni Munafik... lu orang pikiaq la sendiri... malaun ni Munafik stage apa...??? kalau tak tau lu orang pi tanya Onkologis kat mana2 Hospital... hahahaha...

Woooiiii... Najib... elok lu letak jawatan jelah, angkut sekali si pendek mak badak tu pergi Peranchis... lu tak layak jadi PM laaaa.... tak habis2 kelentong rakyat dan membazirkan wang rakyat berjoli sekeluarga makan angin luar negara.

Hari tu lu cakap syarikat Telco yang suka2 naikkan cukai, lu suruh kaji balik. Padahal kenaikan itu lu sendiri yang bentangkan dalam Bajet 2010 yang lepas. Syarikat Telco hanya melaksanakan Bajet yang telah dibentangkan oleh lu (Najib) menjelang tahun 2010 lalu dan telah diluluskan oleh keraaaa...jaan...!!!

Buta2 jer.... rakyat 1Malaysia kena kencing dengan lu and the gang (keraaa..jaan beEnd punya wayang celaka) sampai bila laaaa... nak perbodohkan rakyat woooiiii... cibai wal haramjadah betulllll....
p/s: habislah luuuu... Najib.. tak habis2 nak menipu jer kerja luuuu..... tak gheti2 nak taubat ker..., itu pun masih ada lagi puak2 lembu bangang yang masih dok sokong lagiiii..... hahahaha.... jahanam Malaysia kalau lu masih jadi PM.... berambus laaaa.... weeeiiiii....!!!!
update: Satu lagi penipuan/kelentong hancing dari Bapak Munafik 1Malaysia nih... hahaha.. Baca Di Sini.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP