IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Setapa kencing lagi

>> Sunday, September 18, 2011

KOTA BHARU 18 Sept – UMNO Kelantan hari ini menafikan dakwaan parti itu memperalatkan nama Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menerusi pilihan raya olok-olok yang diadakan bermula Jumaat lepas hingga akhir bulan ini.
Pengerusinya, Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata, simulasi itu tidak ada kaitan dengan SPR, sebaliknya bertujuan menguji persediaan UMNO bagi menghadapi pilihan raya sebenar yang mungkin diadakan bila-bila masa.

Tak payah nak kencing la Setapa, semua orang tau, Spr tu siapa, Umno tu siapa, nak belit2 cakap pun tak guna bau taik itik lu nak tutup dengan sehelai daun, bau tetap melantung beb.

Ok la katakan la Lu rasa Umno akan kalah dalam simulasi pilihanraya kali  ni, apa lu akan buat, apa tak Spr kuda tunggangan lu nanti akan lu gunakan untuk lu tunggang, dan sibanggang dalam spr berani ke kata tidak pada lu,

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP