IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Betul ke hasan ali masuk UMNO, Betul ke Mat sembab tu paria

>> Friday, September 16, 2011

Berita kurang menyenangkan gua terima, yang akan membuatkan beruk umprono melonjak kegembiraan, walaupun ini mungkin kabar angin gua tetap ambil berat. taufan besar akan melanda Pas menurut khabar tu Hasan Ali akan masuk umprono, Gelora dalam Pas ni da lama kita dengar tapi belum nampak jelas cuma khabar angin ini macam gua boleh percayai tapi tak tahu la namapun khabar angin yang pasti gua tak tau.

 Kalau benar la berita itu umpama sirih pulang ke ganggang, umpama dari umno dia datang kepada umno dia kembali, gua ingat jika berita ini beliau merupakan orang kedua pemimpin besar Pas belot macam nakasoni ahmad, Tapi jika berita ini merupakan fitnah gua minta maaf kepada Dr Hasan Ali. dan mudah-mudahan berita ini tidak benar. Gua pun malas nak ulas panjang berita ni sebab berita bloger umno maki hamun lagi bos dia muhyaddin lagi hebat pada gua.

Dalam umno ni budaya cantas mencantas memang da jadi makanan mereka, baru2 ni gua baca dalam facebook bukan main marah lagi seorang mamat ni dengan Muhyiddin yasin siap maki hamun, kata mat sembab ni paria la, penyamun duit la, rupa2nya dalam umno ni ada juga orang berakal sikit bukan semuanya yes man kaki bodek. mamat ni bukan main lagi sanggup mati kerana najib, ala2 ibrahim ali la katakan, tapi gua ingat la bila kena gertak sikit mau berterabur kain dia lari tak cukup tanah, macam berahim katak lari ketakutan dengan perempuan bernama ambiga