IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Wa Caya Sama Luuuu....!!!!

>> Thursday, August 18, 2011

PETALING JAYA - 16 Ogos - Seorang lelaki dipercayai ah long ditemui mati dengan pelbagai kesan kecederaan di bilik air sebuah pusat karaoke di Jalan PJS 5/27 dekat Taman Medan malam tadi.

Menurut Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Arjunaidi Mohamed, mangsa yang dikenali sebagai Phua Wei Loon, 25, dari Banting dibunuh oleh pemilik pusat karaoke terbabit yang dipercayai turut menghilangkan diri. -Utusan-

Ha..ha...ha..... bagus... bagus...bagus...... I like... I like......, lu orang nak tau kenapa gua suka bangat sampai guling2 keseronokan... hahaha....

Sebabnya mengikut laporan akhbar penipu kat atas tu, ada sekoq Ah Long dah mampuih dibunuh oleh tauke karaoke... hahaha... padan dengan muka Ah Long tuuuu..., elok laaa... dia mampuih daripada menyusahkan ramai orang.

Keduanya gua seronok, sebab itulah salah satu cara terbaik bagi menghapuskan kegiatan Ah Long dan pinjaman lintah darat nih...., jumpa jer.. Ah long kasi bunuh... jumpa jer.. Ah Long.. kasi bunuh... lama2 habis laaaaa... Ah long kat malaysia nih.... muakakakakaaaaaaa...

Lu orang nak harapkan Polis dan KDN... perghhhhh... diorang busy beb dengan hal ehwal politik.... kah... kah... kah....

Lu orang ingat lagi tak 2 tahun lepas, Si Menteri GGGGGGGGGaaaayyyy..... auw...auw... beriya-riya nak berperang dan membenteras kegiatan Ah Long kononnya... tapi apa hasilnya... hahaha... Ah Long bertambah berleluasa lagi ada laaaaaa.....

Pasal itulah gua selalu cakap, Menteri2 kat Malaysia nih semuanya pandai melalak depan wartawan jer.... gua nak tanya menteri KDN mulut lebar tuuuu... apa hasilnya dari kenyataan beliau dua tahun lepas...???? Macam haramjadah wa cakap luuuu.... setakat melalak hangat2 taik ayam, orang gila kat tampoi pun pandai beb.... melalak jer.... actionnya tarak.... malahan dipelihara lagi si Ah Long tu... hahaha...

Gua bukannya menyokong bab bunuh membunuh nih..., tetapi jika ikut logik akal apa2 kes yang tak boleh diselesaikan oleh Polis/KDN... eloklah di selesaikan dengan cara tersebut....

Walau apa pun persepsi lu orang terhadap gua...., itu lu orang punya pasal. Yang penting gua happy ada juga orang yang sanggup bunuh Ah Long keparat tuuuuu... hahahaha.... nak harapkan tindakan KDN seperti yang di melalakkan oleh Hishamudin Keris.... tunggulah sampai umPORno tumbang takan ada punya... hahaha...

Apa2 hal pun gua tabik spring kat tauke karaoke tu pasal berani beb.... hahaha... wa caya sama luuuuu.. !!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP