IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umPORno Suka Orang Macam Ini... Bodoh Piang..!!!!

>> Thursday, August 18, 2011

Berdasarkan dari pemberitaan ini, sorang mangkuk biru karat telah menghalalkan wang cukai rakyat di bazirkan oleh keraaaajaan barisan nasional untuk kempen propaganda Najib Nazak wal innalillah... coming soon..;

Kenapa pembangkang suka sangat bangkang semua yang kerajaan buat? Korang dah bayar cukai, dahlah, ingat duduk negara ni free ke? Kalau nak free buat negara sendiri!

Jutaan Pound Sterling tu memanglah banyak, tapi kalau dibahagikan kepada 24 juta rakyat Malaysia, berapa sen sangat duit korang dibelanjakan? Itu pun nak kecoh ke? Pakai otak bukan pakai lutut....

Negara kita dah aman damai janganlah buat perangai bukan-bukan, nanti kita dah berperang lagi susah, nak bayar cukai pun tak boleh dah.

Tinggalkanlah pembangkang yang jadi anjing DAP. Mari kita naikkan bangsa melayu! Jangan jadi anjing DAP!!!

Damneddddd...... Bodoh piang...!!!!

Itulah perkataan paling sesuai buat mangkuk ayun di atas... hahaha...., disebabkan orang seperti itulah Malaysia bakal bankrup dalam masa lapan tahun akan datang.

Disebabkan orang seperti itulah, segala pembaziran yang dilakukan oleh yang bergelar pemimpin negara di halalkan...

Bukankah pembaziran itu amalan Syaitan, opppsss... terlupalah pulak.. parti umPORno dan keraaaajaaan barisan nasional memang keturunan Syaitan pun.... hanya Syaitan jer yang berperangai kotor dan jijik seperti umPORno/barisan nasional... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP