IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Nak Join Gua Buka Puasa...???

>> Friday, August 12, 2011

Ok... gang, posting ni gua setkan malam ini... cadang nak publishnya esok siang hari... sewaktu syahwat lu orang sedang merudum... hahahaha.... saja jer.. nak menguji tahap kesabaran.... tapi takpa laaa... kita layan dulu malam ni..., bagi yang terlepas baca malam ni... ada peringatan kat bawah tuuuu... hahaha...


Lu orang nak tau lebih lanjut lagi pasal cafe ni... lu orang klik jer kat sini...

(PERHATIAAN...!!!!... jika lu orang sayangkan pahala Puasa jangan klik.... reserve untuk malam nanti.... hahaha...)

Menurut maklumat kat blog tuuuu... (link), gua tak rasa ianya di Kuala Lumpur beb..., kalau cafe tu di KL... baru jer.. bukak seminggu dah pasti booommmm... beb... penuh dengan pelanggan beb... yang pasti pelanggan melayu paling ramai.... ngeeeee....

So.... JAWI, JAKIM, PUSAT ISLAM... yang tak berpusat... apa kejadah lagi ntah apa nama Jabatan Agama Islam dan Menteri2 yang ISLAM... gang2 Perkasa, Pegiiiiida, Persatuan Silat bla..bla..bla... banyak sangat nama2 Persatuan dan Jabatan Islam kat Malaysia nih... susah nak ingat beb... lagipun pasal dah terlalu banyak... pasal tu banyak umat islam yang merempat dan minta sedekah kat bangsa/agama asing... hahaha...

Kalau betul benda tu kat KL.... tak gheti2 lagi ke Jabatan2 dan Persatuan2 Islam tu... nak pergi bergoyang dangdut kat situ dengan jubah dan serban songkok tinggi lu orang semua hahaha... pi laaa... melalak, berdemo apa yang patut.... takan lu orang pun tumpang stim kot selama ni.....

Kalau kompom cafe tu di KL.... sesapa nak join gua berbuka puasa kat cafe tu... boleh lah datang... lu orang sendiri makan sendiri bayar... dan jangan lupa bayarkan untuk gua sekali.. muakakakaaaa....

Errr.... yang baju biru tu gua nak ambik berkerja dengan gua pulak... kat Cafe Gua.... hahaha..... yang baju belang zebra tu gua pass kat parpukaripap... muakakaka...

Dah macam Cowgirls Inc. kat Seattle.... pulak dah... hehehe...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP