IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rumah untuk di sewa

>> Tuesday, August 02, 2011


Rumah untuk di sewa. Maklumat berkaitan sewa sila klik sini.

6 IkutSukaLu...::

omaq,  Tuesday, August 02, 2011 7:48:00 AM  

hehehe.....sewa bulan posa takpa gadis penunggu tu dah kena ikat.....sebulan ibadah kt umah tu,tiap-tiap mlm xyah tdo bwat taddarus smpy subuh lepas raya sure gadis tue trus 'cha alip bot'....kahkahkah...pas2 leh la mintak sambung sewa ngan tuan umah 50 henget sbulan agrmnt 99 taun hahaha....

sebokmama Tuesday, August 02, 2011 9:03:00 AM  

Betul3..."omaq" ada berani ka?? kalau saya bolan posa ke? tak bolan posa ke? memang konpom x berani....Bang Isa kan banyak ilmu cubalah try tengok,boleh buat comeback n3 lepas raya ni....(mcmlah bang Isa tu x ada keje lain ye) he he he saja nyakat

New Hope Tuesday, August 02, 2011 1:57:00 PM  

kalau melayu mesti duit rasuah! malas mana mampu..

http://harapan-terbaru.blogspot.com/2011/08/apa-releven-menteri-baru.html

Hanz Newman Tuesday, August 02, 2011 10:07:00 PM  

Kenapa ramai manusia takut hanya pada 1 ekor jin ... atau syaitan? Allah kan ada..Pelindung kita? Kita lagi hebat, kan?

Having said that, don't bet yer top money on me staying in that house overnight? Hehe

dollahyankee,  Tuesday, August 02, 2011 10:26:00 PM  

Buat tempat proses syabu..sempoi nie...dengan hantu-hantu tu surrrr..

Lang Wednesday, August 03, 2011 2:14:00 AM  

awat sewa 50 hinggit.... juai jelah 100 hengget... baru berbaloi baloi...

kalau sewa 50 hengget... campor upah halau hantu (walaupon tak gerenti pegi) udah 1500 hengget... rugi... rugi...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP