IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rosmah Suka Orang Macam Ni...!!!!

>> Saturday, August 06, 2011

SAYA PUN TAK FAHAMLAH DENGAN PERANGAI KAKI KOMEN ,KUTUK ,MAKI ,HINA ,FITNAH DAN MACAM MACAM LAGI INI.MEREKA NI TAK SEDAR KE MEREKA NI TINGGAL KAT MANA. DI BAWAH KERAJAAN MANA. MEREKA DAPAT MAKAN TIDUR KERJA DAN HIDUP DALAM KEADAAN SELAMAT DAN HARMONI INI, MEREKA TINGGAL DI DALAM NEGARA YANG DI BAWAH PEMERINTAHAN SIAPA.

MEREKA BOLEH MENULIS ,MEMBACA ,PANDAI KOMPUTER DAN MACAM LAGI ADAKAH HASIL MAK BAPA MEREKA SAJA TANPA BANTUAN DARI KERAJAAN SIKIT PUN. MAK BAPA MEREKA TU PUN MUNGKIN DAPAT MELAHIRKAN SEORANG ANAK SEPERTI MEREKA INI PUN KERANA KERAJAAN TELAH MENYEDIAKAN KLINIK DAN HOSPITAL TERBAIK DI NEGARA KITA.

PENDIDIKAN YANG DI BERIKAN JUGA SEMPURNA MUNGKIN KERANA BANTUAN DARI SEKOLAH KERAJAAN, BANTUAN KERAJAAN DAN BIASISWA YANG DI SEDIAKAN OLEH KERAJAAN. KALAU DAH TAK SUKA DGN KERAJAAN MALAYSIA DAN HINA KERAJAAN UMNO DENGAN BEGITU TERUK SEKALI INGIN SAYA MENCADANG KAN PADA ORANG ORANG SEDEMIKIAN AGAR TUKAR LAH KERAKYATAN ANDA DAN CARI LAH NEGARA YANG ANDA SUKA DAN TINGGALLAH DI SANA DAN BIAR ORANG LAIN YANG SUKA DENGAN KERAJAAN MALAYSIA TINGGAL DI SINI.

CARI LAH NEGARA YANG MEMPUNYAI PEMIMPIN YANG LEBIH BAIK DARI MALAYSIA INI. MUNGKIN SESUAI DENGAN JIWA ANDA YANG SUKA BERGELODAK TU. ATAU ANDA INI TERMASUK DALAM KUMPULAN ORANG YANG SUKA MEMBANGKANG. TAK KIRA BETUL ATAU SALAH MEMANG NAK BANGKANG AJE. PENYAKIT INI MEMANG BANYAK SANGAT DAN SUSAH NAK DI UBATI. CUBA LAH CARI UBAT ATAU PENAWAR YANG BOLEH MENGUBATI PENYAKIT INI KERANA IA BEGITU CEPAT MENULAR.

DALAM DIAM RENUNG RENUNG LAH SEJENAK SIAPA DIRI KITA. ASAL MANA KITA,KESENANGAN YANG KITA KECAPI SEKIARANG INI ADALAH DARI SIAPA, SULUHLAH PASTI ANDA AKAN JUMPA JAWAPANNYA.

Selanjutnya klik di sini, mamat ni dah lunyai kena sembor akibat pemikiran sempitnya...


Perghhh... mamat nih pasti dapat title Tan Sri dan anugerah RM50k sebagai penghargaan PEMBODEK Tegar... hahaha... seperti yang diperolehi oleh mahagaru pulau jerjak... kah...kah...kah....

Gua sengaja up-kan mamat sempit nih punya komen, untuk lu orang menilai bagaimana doktrinisasi yang dijalankan oleh keraaaaajaan beEnd kepada kakitangan keraaaaajaan persekutuan selama ini...  sehingga menjadi bengap tak henggat donia... "Jangan gigit tangan yang memberi anda makan selama ini"... hahahaha...

Bodoh piang.... punya ahli umPORno....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP