IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rosmah Mansor Wajib Waspada...!!!!

>> Sunday, August 07, 2011

Petang semalam berbuka puasa dirumah Mertua di Petaling Jaya. Habis tawarikh taraweh... hahaha... gua tawarikh pulak dengan puak2 penchachai Petaling Jaya Selatan... syiooookkk woooo... cungkil rahsia malaun2 hantu raya nih.... puak2 nih... asal masyuuuukkkk jer... kerja pun jalan beb....

Pasti lu orang tertanya2... apakah projek terbaru malaun2 penchachai nih.. yang dikatakan masyuuuukkkk...., pertama-tama sekali masing2 nak cari duit raya, maka pucuk di cita ulam mendatang beb.... di mana sekarang ini usaha menaikkan nama Al-Malikul Sombab aka Muhyiddin Yassin sebagai Presiden umPORno dan secara otomatik jadi Perdana Menteri dengan mendesak menjatuhkan Najib Nazak yang sedang gilerrrr.. nazak la ni...

Wang Besar... Wang Besar... sedang di atur supaya berterabur 1Malaysia sekarang ni beb.... bagi membeli jiwa2 yang hitam legam dalam umPORno... hahaha... usaha menjatuhkan Najib sedang giat diusahakan, apatah lagi dengan desakan dari persatuan bekas2 menteri yang ntah apa ke namanya tuuuu....

Dalam pung pang.. pung pang tuuuu... ramai jugalah penchachai ahli2 politik Bahagian Petaling Jaya Selatan yang mengutuk Najib Nazak dengan macam2 bahasa dan perkataan, semuanya angkara bini dia... macam kes Pak Lah dengan Menantu Hantu dia tuuuu... hahaha... paling best... ada juga suara2 sumbang dari puak2 tegar nih... yang mengatakan Najib dah termakan Nasi Kangkang Rosmah... hahaha... tergelak gua di buatnya beb... pasal pada hemat gua puak2 umPORno nih dengan isu Khurafat memang Juara beb....  gua layan jelah... sampai termengantuk di buatnya....

Punyalah bersembang tak henggat donia... sekali sudah jam 2.00 pagi beb, gua ajak pramugari balik... dia kata tidoq rumah makpak dia jelah... adoooiiiyaaaiiii.... mati kutu la gua macam nih...., lastly gua buat keputusan lepas sahur baru balik hehehe... (gua ni jenis tak boleh beralih tempat tidoq beb... pasti malam pertama tu gua tak boleh tidoq punya... hampeh...)

Inilah orangnya yang masih berkuasa sekarang ini.... hahaha...

So... seusai Subuh tadi start kereta terus balik rumah... buka laptop ranjau sana sini... terbaca update terbaru Mahatet... oopppsss.... terus teringat gua pada cerita ceriti pasal isu nih malam tadi.. tapi dalam blog si Mamak Kerala nih menafikan keterlibatan dia... lantas teringat akan sejarah 22 tahun pemerintahannya, setiap "kenyataan Chedet" semasa zaman kuku besinya dahulu.... hahaha....

Kepada nangoi-nangoi... yang tak kenal Perdana Menteri Malaysia yang ke-empat nih... lu orang kena belajar sejarah pasal Mahatet Kerala nih... untuk pengetahuan lu orang... jeng...jeng...jeng.....

Setiap apa yang MAHAFiraun nih ucapkan haruslah dibaca secara terbalik... maka kesimpulannya benarlah seperti dakwaan dan perancangan untuk menjatuhkan Najib Nazak yang diceritakan oleh puak2 penchachai umPORno malam tadi.... hahaha...

Hahaha... gua bukannya jenis "Melayu Mudah Lupa" beb... kalau "Mamak Mudah Lupa" itu Mahatet Kerala namanya.... muakakaka.....

Ok... lah dah hampir jam 9.00am, gua nak masuk beradu dahulu, lepas Zohor nanti gua ada appointment dengan Kak Mah... nak laporkan perancangan jahat Mahatet dan team 3M - nya itu.... kah..kah...kah.... untung2 petang nanti dapat buka puasa free di Kelab Tasik Putrajaya... masyuuukkkk... lagi 100 hengget.... Kak Mah suka di puji beb....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP