IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rosmah Mansor Bertemu Lailatul Qadr Malam Tadi..???

>> Thursday, August 04, 2011


Inilah buktinya LailatulQadr malam tadi....!!! hahaha...

sumber dari saksi hidup: di sini

Bangku Stainless Steel pun boleh Sujud beb....!!!!  Fenomena beb... Fenomena....!!!!

Majlis Keselamatan Negara kena siasat nih...., Kementerian Dalam Negeri wajib bertindak... ini mesti wahabi punya kerja nih... tak pun komunis punya kerja.... atau puak2 pengacau punya kerja... hahaha....

Polis, SPRM, SPR, Pejabat Peguam Negara, JPN... lu orang tak payah menyemaklah dengan isu macam nih... banyak lagi kerja2 umPORno/barisan nasinal yang belum siap. Cepat selesaikan... nanti tak naik pangkat pulak nanti... silap haribulan melopong nak dapat pangkat Dato atau Tan Sri.... hahaha...

Jabatan Agama Islam toksah cerita aarrrr... lebih elok lu orang wirid dalam bilik aircond tuuu... sampai lebam... hahaha....

Najib lagi laaa... tak payah citer... dah jadi OKU nazak dah... sampai laki dia yang ntah apa jawatan dalam kabinet keraaaajaan pun malas nak temankan bini.


Sanggup tinggalkan bini semata-mata nak menyemakkan diri kat Majlis Jamuan Berbuka Puasa bersama YDPA dan Jemaah Menteri serta Perwakilan Asing di Istana Negara semalam. Kesian kat bini dia berbuka puasa tanpa laki di sisi.... hahaha....

Dagang Pak Malau Dagang Merempat
Dagang Hamba Musafir Lalu....
Selebihnya lu orang sambung aaarrr... hahahaha....

Macamlah Malaysia ni takda Timbalan Perdana Menteri untuk mewakili Perdana Menteri yang sedang nazak.... hahaha...

Malaysia Boleh maaa...!!!!

8 IkutSukaLu...::

The Unspinners,  Thursday, August 04, 2011 11:56:00 AM  

Sila Rujuk Artikel "Duke of UMNO" Daripada jadi isteri Anwar, lebih baik jadi isteri Najib...!!!

Benarlah rupanya, Duke of UMNO minat jenis pungkoq besar, sebagaimana Duke of UMNO sendiri minat menutoh pungkoq emaknya sendiri. Baru aku faham. Tambah pulak di bulan puasa ini, Duke of UMNO asyik menjilat pungkoq dan pantat emak dia, sebab teringat macamana nak jilat Bik Mama. Kah, kah, kah,...... Patutlah bapak Duke merajuk. Sebab itu blogger Duke of UMNO melacurkan diri pukimak anak beranak. Dayus dan tak ada maruah. Kih, kih, kih..... Bini Duke sendiri dilacurkan sebab Duke minat Pungkoq Bik Mama............

Isa Thursday, August 04, 2011 1:37:00 PM  

Selalunya gua tak lepaskan komen2 yang ada perkataan dlm kain mak dia. Memandangkan kat atas tu komen dari umPORno... gua biarkan jelah... ntah apa2 jer.... yang di carutkan...

Babab mulut tu baru tau.. hehehe...

bunbinban,  Thursday, August 04, 2011 2:11:00 PM  

kan kan..babab je mulut longkang tu. hahaha...apa pun gua kesian kat bangku atas tu...mesti terseksa menahan beban hahaha

Anonymous,  Thursday, August 04, 2011 2:44:00 PM  

Najib uzur kepala lutut... jadi tak posa, takkan nak hadir majlis berbuka bagi orang-orang berposa.

Abang At,  Thursday, August 04, 2011 5:26:00 PM  

Isa, klu gua tulih komen lepas berbuka, boleh kot?

johor born Thursday, August 04, 2011 7:20:00 PM  

Anjing mana lak terlepas ni bro, org tgh sibuk puasa dia sibuk lak menyalak, duit 50hinggit satu kepala tu lu bg je puak anjing2 ni berebut bro,

Anonymous,  Thursday, August 04, 2011 8:14:00 PM  

isa..kalau marahkan rosmah..tak patut lailatul qadar jadi bahan jenaka..satu pandangan...

Lang Thursday, August 04, 2011 11:34:00 PM  

bro.. lu mmg pandai carik gambar ye... tu kan gambar current and nxt flom....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP