IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PM Tak Pernah Bayar Zakat Beb...!!!! Ini Kali Pertama... hahaha..

>> Saturday, August 27, 2011


Gua cukup menyampah dengan orang gila publisiti nih.... apa ke pundek bayar zakat pun nak masuk paper... nak perbodohkan 1Malaysia kononnya PM bayar zakat dan sebelum2 ini PM tak pernah pun bayar zakat... muakakakaaaaa...

PM semayang duduk saf depan pun nak masuk gambar dalam paper, war-warkan 1Malaysia kononnya PM pergi semayang... maksudnya sebelum2 ini PM tak pernah pergi masjid untuk semayang... hahahaha...

Ini PM publisiti jer... lebih..., kerja macam hampeh... bangang tak sudah2... laki bini sama jer..., kononnya nak tonjolkan imej PM baik.... piiiiiiraaahhhh.... lu punya imej laki bini, 1Malaysia sudah tau aarrrr.... sama level dengan itu tong najis.... hahahaha....

Weiiii.. apasal masa kongkek tengah sedap inzal..., tak mau panggil wartawan kasi masuk gambar tengah kongkek dan syok inzal dalam paper.... hahaha....

Itulah pasalnya... lain kali jangan lantik setiausaha politik/perunding imej yang bangang lagi bodoh...., lastly lu sendiri diperbodohkan... muakakakaaaaaa....

Apa ke BODOHnya PM Malaysia nih.... dah buat banyak kerja bodoh...., nama dah busuk sampai orang dah desak suruh letak jawatan..., sekarang ni... nak pulihkan imej tunjukkan pulak kononnya baik itu ini.... sampai bab bayar zakat pun nak kecoh 1Malaysia.... Banganggggggggg.....!!!!!


Buat pengetahuan lu orang semua, inilah kali pertama dalam hidup Najib Razak membayar Zakat Fitrah.... selama ini dia tak pernah bayar beb... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP