IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hackers...??? Apa Itu Hackers...???

>> Monday, August 08, 2011

Hackers like to subvert computer security without permission. They are cyber criminals. This can mean gaining access to a computer across the Internet for illicit purposes. They might engage in any of the following activities:

Selanjutnya di Bicara Online.


Yang ini Hackers Tua... Otai ni beb...!!!

Perghhh... best gak kalau ada knowledge jadi hackers nih.... hahaha.. tok bomoh ilmu hitam moden, terasa berangin dengan Aduka Taruna atau Abu Nawas jer... hantarkan santau (virus/hack) kat komputer diorang bagi berasap...

Apabila dah upgrade ilmu pada makam paling tinggi boleh hack Anak Yatim Tua pulak... kah.. kah... kah... biar Engine dia Blackout..., biar itu 300 programmer Bombay imported punya angkat kaki blah beb... hahaha...

Walau apapun gua tetap tabik spring toink... toink... kat Hackers Tua (gambar) dan gang2nya (JPN)... kerana berjaya Hacked sistem pendaftaran pengundi 1Malaysia... keraaaaajaan pun tak bleh buat apa beb.... malahan gembira pulak kerana berjaya menambah bilangan penduduk/warganegara Malaysia... muakakakaaaaa....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP