IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Yang Mana Lebih Efisien..???

>> Tuesday, July 19, 2011


Lampu Isyarat (Traffic Light) dalam keadaan elok dan berfungsi dengan baik.

Lebih baik gantikan jerrr.... traffic light tu dengan mamat baju putih...

Boleh jimatkan kos....

Gua tengok setiap kali mamat baju putih transform jadi traffic light... kesesakkan jalanraya bukannya bertambah kurang... lagi teruk ada laaaa....

Di waktu puncak antara traffic light dengan mamat baju putih mana yang lebih efisien...???

Tension aarrrr....!!!!

7 IkutSukaLu...::

Lang Tuesday, July 19, 2011 9:20:00 PM  

mamat baju putih pon bengang jugak... kena makan asap.... klu tak makan suap bro... sarapan pagi ler... jgn salah anggap

abu shahid Tuesday, July 19, 2011 9:36:00 PM  

SALAM BRO ISA..

Blog hamba dah tercicir dari bloglist tuan.

Mai pakat sambung balik..

Wassalam..

http://abushahid.wordpress.com/

johor born Tuesday, July 19, 2011 9:40:00 PM  

yg pakai baju putih pontianak ke bro, lain kali bila keluar pinjam skru kat kaki bro mat sabu sebagai pendinding, hu ha hu ha

Isa Tuesday, July 19, 2011 9:50:00 PM  

Lang;

Kadang2 diorang bikin tension, baik standby roti jer.. bila diorang jadi traffic light

Isa Tuesday, July 19, 2011 9:51:00 PM  

Abu Shahid;

Dah kowtim bro

Isa Tuesday, July 19, 2011 9:51:00 PM  

johor born;

mana lu tau pontianak pakai baju putih...????

johor born Wednesday, July 20, 2011 12:30:00 AM  

Gua tau la bro selalu gua nampak, kalau betina pakai baju putih, kain merah kadang2 pink, tudung merah, kadang2 pink. kalau jantan baju putih kain samping merah bercorak. kadang2 bawak keris siap cium2 lagi. puntianak jantan ni dgn keris karat x takut tapi dgn bini teloq pun blh hilang bro, tapi yg betul2 dia takut kain kuning. tu saja pesanku mambanggggg

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP