IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Win - Win Situations jerrrr...... Apa Ada Hal....!!!!

>> Friday, July 29, 2011


1) Malam tadi gua respeks sama Penjaga Gawang Malaysia.... cemerlang beb... walau tewas 1 gol...

Walaupun permainan macam cibai..., gua tetap respeks kepada semua players... sampai habis game... Rambut diorang tetap terpacak.... memang bergaya beb.... hahaha...

Diorang semua pakai krim rambut brand apa haaaa....????


2) Di sebabkan fobia kepada warna kuning dan tidak mendapat permit untuk menyarung jersi kuning, maka Malaysia telah menerima natijahnya.... lebih2 lagi apabila sekali sekala terselitnya muka2 "sway" di skrin television sepanjang perlawanan malam tadi.... hahaha...


3) Walaupun kalah kepada Singapura malam tadi... Rakyat Malaysia tidak perlu kuciwa... kekalahan tersebut hanyalah atas dasar "Win - Win Situations"... hahaha...

Selepas "Win - Win Situations" kan Pulau Batu Putih, kita juga berjaya "Win - Win Situations" kan Tanjong Pagar kepada Singapura..., selain daripada itu ruang udara Malaysia pun di "Win - Win Situations" kan juga tanpa sebarang tindakan dari keraaaa...jaan puuuuujaan rakyat... dan terkini kita juga telah "Win - Win Situations" kan kelayakan ke Piala Dunia pada malam tadi.

Malaysia juga dalam pertimbangan untuk "Win - Win Situations" kan Pulau Pisang kepada Singapura dalam jangka masa beberapa tahun akan datang...

Kesimpulannya di sini, keraaaaa.....jaan barisan nasional telah banyak "Win - Win Situations" kan kedaulatan negara kepada Singapura sepanjang 54 tahun ini.

Persoalannya, Keraaaa...jaan manakah yang telah mengadaikan "Kedaulatan Negara"  kepada negara asing...???? jangan berpura-pura menjadi "Melayu Mudah Lupa" pulak... hahahaha.... lagi mau sokong kaaa...????

Cissssss..... sepanjang 54 tahun memerintah, jahat sungguh Keraaaa...jaan Pakatan Rakyat nih....!!!!

6 IkutSukaLu...::

muqlis04 Friday, July 29, 2011 10:07:00 AM  

kakaka...baru aku tahu pengurus pasukan...datok umgok rupanya..kakaka
player ke dia ni dulu?...
lagi satu woii polis tak nak tangkap ke hisahmudin pakai baju kuning smalam..kakaka

omaq,  Friday, July 29, 2011 10:38:00 AM  

sapa suruh dia mai stadium tak tau....memang suwey la...gua tengah sdap2 tengok bola tetiba kluaq muka dia trus kna ttup tv p tdoq....tatau sapa mnang pagi ni baru tau....rupanya win-win lagi......kahkahkah...

Anonymous,  Friday, July 29, 2011 11:40:00 AM  

gua nk jugak komen..yg gua tahu dan nampak malam tadi malaysia cuma turunkan 2orang pemain saja..penjaga gol (fahmi) dan penyerang (safiee)..itu pun singapore tk mampu nk sumbat banyak gol..6 try direct pada fahmi pun tk mampu nk bolos..11 vs 2..kalah pun gua tetap mengaummmmm....

sekamar rindu Friday, July 29, 2011 4:18:00 PM  

salam...tuan,

saya antara berjuta rakyat Malaysia yg kecewa Malaysia kalah malam tadi..

apa nak buat...

Anonymous,  Saturday, July 30, 2011 11:15:00 PM  

oleh kerana jersi kunin..bola.. wa beli itu baju kunin. selamat sikit dari pencacai besaq. kahkahkah..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP