IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Shame..Shame On You... Sexuan..!!!!

>> Saturday, July 16, 2011



Ini fakta beb... hahaha.... fakta dari London... hahaha...

Kalau di Malaysia... boleh laaa... di bodoh perbodohkan.... macam puak2 pencacai di Bukit Mertajam...

Ini London beb... takan di London pun ada yang bodoh jugak kottt.... hahahaha....

Moga tuhan berikan petunjuk kepada puak2 pencacai... supaya menggunakan akal... jangan jadi Dungu... hahaha....

3 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Saturday, July 16, 2011 6:33:00 PM  

jom ramai ramai shame on you najib lepas tu gelak ramai ramai wakaka

dollah yankee Saturday, July 16, 2011 6:48:00 PM  

nasib baik najib...kalu puak-puak bukit mertajam boleh kena baling dengan telur..

bahtera hidup Saturday, July 16, 2011 8:34:00 PM  

anifah boleh sound dorang pulak tu..hahahahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP