IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Roh Altantuya Bangkit: Malam Jumaat.. Jom Terjah...!!!!

>> Thursday, July 21, 2011

William Bourdon dijadual berucap mengenai 'Ops Scorpene' di Bayan Baru malam ini. Penceramah lain termasuk Cynthia, pemimpin vetera DAP Lim Kit Siang, naib presiden PKR Tian Chua dan timbalan presiden PAS Mohamad Sabu.

Bourdon dijangka mendedahkan butiran kontroversial mengenai pembelian kapalselam negara dengan firma gergasi pertahanan Perancis DCNS. - MalaysiaKini.
hahaha... ada orang sudah goyang beb... lama mana mau simpan rahsia... korek.. korek...korek... jangan tak korek beb....

Mungkin secara kebetulan malam ini malam Jumaat, si William Bourdon beri ucapan di Penang bercerita pasal skandal Kapalselam yang membawa kepada kematian model mongolia, dan sahabat kita pula akan berada di Puncak Alam untuk buat temuramah dengan Roh Altantuya... seperti yang beliau nyatakan di bawah ini... hahahaha...
Malam ini, kru 666 akan ke lokasi, bukan mencari hantu atau jelmaan Altantuya tetapi untuk menyelidik sekalgus merakamkan gambar pegun dan video bagi membuktikan samada entiti paranormal wujud atau tidak di kawasan sama. - klik sini.
Manalah tau kan... dalam kunjungan kru 666 ke lokasi pembunuhan tu malam ini (malam Jumaat), tiba2 terpacul si Altantuya menjelma sambil membuat pengakuan.... jeng...jeng...jeng.... " ini olang namanya ?????? sudah C4 sama wa.... huhuhu...Najib Razak tidak bersalah... yang bersalah itu olang... kasi hukum sama lia....".... mampuih nak berjawap beb... bertempiaran laaaa... kru 666... hahaha....

Jenuh pulak laaaaa.... kru 666 nak cari Bomoh Power kat Indonesia sana tuuuu.... kih...kih....kih...., dah tu pulak berani ke... TV3 suku nak tayang segmen Interview Bersama Altantuya.... di Puncak Alam di malam yang kelam...

Mesti ada yang nangis penyesalan punyeearr... lahhh...!!!!... confession... confession....

Nota: Link2 yang diberikan mempunyai maksud yang tersirat.

2 IkutSukaLu...::

johor born Thursday, July 21, 2011 11:31:00 PM  

falsafah!, falsafah! pinjam kata tompel. ari ni anjing lu tak dgr menyalak bro lu bagi makan cukup2 ke

Isa Thursday, July 21, 2011 11:51:00 PM  

johor born;

hahaha... falsafah eekkkk...

Anjing...??? Gua dah hantar pi Bukit Aman... hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP