IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perhatian : Kepada Semua Bloggers.

>> Friday, July 22, 2011

Are You Reeeeaaaaadddddyyyyy.....?

Semua Bloggers Pakatan Rakyat di alu-alukan kehadiran. Tak kira lu orang dari parti mana sekalipun, PAS, DAP, PKR, KITA, KAMI, KAMU, belasah jelah... hanya atas nama "Pakatan Rakyat" boleh lepak sekali, dari parti haramjadah umPORno laknatullah... pi main jauh2 jangan nak menyemak pulak... hahaha...

OK.... gang kita jumpa esok.....!!!!

Tempat: Kuala Lumpur Chinese Assembly Hall.

Masa: 8.00 malam.

Tarikh: 23 Julai 2011 (Sabtu)

Tempat terhad.

Sila hubungi nama-nama dibawah ini untuk pengesahan.

Matsamankati: matsamankati@gmail.com

Albanjari: albanjari_online@yahoo.com

Ikutsukaakuisa: zergdukes@gmail.com

Cenangau: cenangau@gmail.com

Anak Sungai Derhaka: anaksungaiderhaka@gmail.com

Aduka Taruna: adukataruna2008@gmail.com

Kerajaan Rakyat: kerajaan.rakyat@gmail.com
Nak tau maklumat perjumpaan dan selanjutnya baca di sini, malas gua nak copy paste... hahaha... panjang berjela beb...

6 IkutSukaLu...::

Pencacai SeMalaysia® Friday, July 22, 2011 7:07:00 PM  

adoii....

gua xleh join bro...
tengah bersantai kat kg nih..huhuu

kim salam kat member2 seperjuangan ye..!

apa pn keputusan,gua sokong je..!
ada info,kongsi2 la bro ye...

uhuhuu..

Isa Friday, July 22, 2011 7:17:00 PM  

Pencacai SeMalaysia;

Kampung lu ada durian tak..??? Kalau ada lu dikecualikan...

Kalau takda... lu di wajibkan hadir... hahaha...

*** Ok... bro.. no hal, lu ada adik pompuan tak...??? Kirim salam kat mak bapak eekkk... ***

hahaha... selamat bersantai di kampung...

Pencacai SeMalaysia® Friday, July 22, 2011 7:41:00 PM  

ahahahaa

nak jadikan cerita, kerana terlampau banyaknya durian ni sampai hari2 gua makan durian dengan budu beb... tu pun masa dok kg je boleh macam tu bro... kahkahkah

*** gua xda adik pompuan..kakak ada lah sorang.. tapi tu pun dah kena rembat kat orang.. kalo setakat nak kim salam tanpa makna tu boleh sangat lah..! kahkahkah

johor born Friday, July 22, 2011 8:36:00 PM  

alamak bro, lambat sgt info dpt bro, gua pun teringin nak join sama,tapi jauh, gua pun tgh jln projek baru,x leh tinggal kalu tak, tak berasap dapur gua, apa hal gua ucapkan asalamualaikum pada semua, apa info tolong kongsi bro

ABU NAWAS Friday, July 22, 2011 10:28:00 PM  

Aku dah bosan aku dah bosan aku dah bosan..

Dah berapa kali di adakan perjumpaan tapi hassilnya 0...

Malas la aku nak cakap... susah kita sapa pun tak ambik peduli...

Apa2 pun aku doakan kalian semua berjaya.

Aku dah nak pergi mampus ni..keh keh keh..

Kalau Tarmizi Mat Jam ada sekali tolong kirim salam banyak2 kat dia dengan lafaz salam FUCK OFF

Sozcyili Friday, July 22, 2011 10:40:00 PM  

Benda last2 minit baru bagitau..apa menda neh weh. aduhai. dah lah hujung bulan tengah sesak. wakilkan aku je. okeyh. @ amenoworld

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP