IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pencacai Jilat Mak Badak Sampai Bersih... Wadusss...!!!!

>> Tuesday, July 12, 2011

Ada sekoq makhluk bernama sexuan yang mempertahankan cincin RM24.4 juta mak badak, siap bagi link blog blogger pro-bn yang terkenal sebagai blogger raja fitnah abad ini... hahahaha... pi mampuih laaaa... dan lu orang cari sendiri laaa.. link blog raja fitnah tuuuu... takda maknanya gua nak promote blog fitnah tu kat sini...  kah...kah...kah....

Cuma gua heran aaarrr... apasal bila mamat sexuan tu komen, komen dia akan masuk dalam SPAM Box... kenapa eeekkkkk.... mungkin penapis komen (filter comments) kat blog gua boleh kenal kot... yang mana pencacai karat biru dan yang mana bukan.... wakakakakaaaaa....

Weeeiii... lu orang layan jelah video pasal cincin mak badak yang mahal gileeeerrrr.. kat bawah tuuu... hahaha..., itu gang kastam baru release sikit beb... banyak lagi dokumen2 VVIP yang bakal keluar nanti... hehehe... tunggu jelah...


Najib hanya memperlekehkan segala peristiwa yang berlaku pada Bersih 2.0, tapi majoriti organisasi antarabangsa tidak senada dengan beliau.

Malah mereka mendesak kerajaan Britain agar tidak mengalu-alukan kehadiran Najib di sana. Mereka melihat pemimpin yang merosakkan demokrasi tidak patut diraikan lansung.

Mereka juga mendesak agar Vatican memberikan kuliah panjang pada najib bagi memberikan kefahaman padanya terhadap hak-hak kemanusiaan.

PBB juga mengecam Najib yang sewenang-wenangnya menuduh Bersih mengancam keselamatan negara tanpa membawa apa-apa bukti yang nyata yang boleh diterima bagi mengukuhkan dakwaan mereka. Ia adalah satu tindakan yang lansung tidak diperlukan, kata wakil PBB.
Yang pastinya Bersih mengancam BN, bukan mengancam negara. Namun dengan kepercayaan khurafat yang BN cuba tanamkan pada rakyat bahawa hanya BN yang mampu memakmurkan Malaysia, maka mengancam BN juga dikhurafatkan sama dengan mengancam negara.

Hakikatnya Bersih mengancam kehidupan Badak Air yang bil airnya RM30 ribu sebulan... hahahaha...

4 IkutSukaLu...::

umporno Tuesday, July 12, 2011 4:33:00 PM  

bro tak payah layan si bapok mangkaq tu... selagi lu layan dia semakin bebal la kepala otak dia...agaknya si sexuan tu kalo kahwin nanti beli cincin kat kedai tikam 20 sen... lepas tu dia bagitau kat binik ngan mertua dia harga cincin beribu ribu pasal binik ngan mak mertua dia jenis karat umporno...orang macam ni tunggu mase je nak kena hayun ngan kapak..

Isa Tuesday, July 12, 2011 5:37:00 PM  

umporno;

hahaha... gua sengaja layan supaya kebebalannya semakin terserlah beb..

gua nak bagi dia mendidih jerrr.... hahaha..

tukang kata,  Wednesday, July 13, 2011 11:36:00 AM  

si sexsuan tu garenti jadi bini kepada lakinya ikut ajaran mentor dia la si katak gumu tu. Tag line tu pulak sure bini katak gumu tu yang ajarkan...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP