IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najibbbbb... Jangan Nangis Tau...

>> Wednesday, July 20, 2011


Malaysia Chronicle

French police have obtained “quite crucial documents” in the Scorpene submarines probe into whether French arms giant DCN had paid kickbacks to Malaysian officials, including Prime Minister Najib Razak, to secure the deal.

The 58-year old Najib had been the Defense minister sanctioning the acquisition in 2002. Even then, there had been much public unhappiness over the price which was seen as too expensive, and furthernore, the high-tech submarines considered as unsuitable for patrolling the country’s shallow coastline. Right now, both ships are docked in Sabah and hardly used.

“It is likely that in September we should have access to the first police conclusions from all the investigations that have taken place over the last 18 months. We know that the police seem to have obtained quite crucial documents,” Asia Sentinel reported Paris-based lawyer William Bourdon assaying.

Weiiii... me speak no english laaaa..., lu orang pi sambung baca kat sini jelah... tergeliat lidah gua nih... muakakakaaaa....

Gua bukan pandai sangat nak menyebut perkataan berbelit lidah nih... sampai sekarang gua nak sebut nama parti yang 3 juta ahli kat malaysia pun tergeliat lidah... hahaha... apa ke namanya "united monkeys national organisations" ... fuuhhhh... susah bebeno nak nyebut nama parti keramat "ORANG PUTIH" nih.. kalau nama parti MELAYU senang laaaa... gua nak nyebutnya... hehehe... lu orang ingat senang ke orang putih nak perjuangkan hak orang melayu... pi la pusing satu dunia, mana ada orang putih nak tolong melayu... kalau tolong pun tolong ada makna tuuuu... hahaha...

Tuuuu... haaaa... gambar kat atas tu si Najib pi jumpa Ularmak Kristian (Pope) buat pengakuan (Confession - wallaweeiii... gua berjaya guna perkataan orang putih aarrr...) dia tak terlibat dengan skandal Scorpene yang membawa kepada kematian model mongol, menangis-nangis si Najib buat confession tuuu.. wa cakap luuuuu.... memang betul Najib tak terlibat dengan kematian model mongol.., percayalah... cakap gua...

Nasib lu laaa... Najib.... gua pun simpati jugak dengan luuuu... tapi apakan daya... baik gua layan lagu Spring kat bawah nih.... ok... bro Najib tak mau nangis2 lagi... tunggu jelah kerajaan Peranchis panggil lu... sambil2 tu jom layan lagu kat bawah nih sambil mengunyah French Fries.... wakakakakaaaaaa...!!!!



hahaha... kak mah suka karaoke lagu ni beb.... cayalahhhh...., Bukit Aman lineclear... cuaca petang tadi cerah... hahaha...

8 IkutSukaLu...::

FARISZ@AZ.Com Wednesday, July 20, 2011 9:48:00 PM  

Siapalah akan dikambing hitamkan untuk menyelamatkan diri ye?

ada otak,  Wednesday, July 20, 2011 10:00:00 PM  

bro..
gua tujukan lagu ini khas buat kak mah tersayang,semoga pameran barangan permata, impian dari baby lg tercapai dengan jayanya..semoga susah payah ikat perut,jerih perit menabung berbaloi2..
semoga kak mah dan bininya abg jib lena tidur selepas ini..

Isa Wednesday, July 20, 2011 10:43:00 PM  

Farisz;

Najib yang jadi kambing hitamnya... hahaha...

Isa Wednesday, July 20, 2011 10:44:00 PM  

ada otak;

lu ingat boleh tidoq lena kaaaa...., katil kayu jati pun terasa bergoyang bro.... hahaha...

Isa Wednesday, July 20, 2011 10:45:00 PM  

brutalsolo;

hehehe... ada berani bermain dengan api...???

Isa Wednesday, July 20, 2011 11:30:00 PM  

johor born;

mana mau lari...???

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP