IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Minta Tolong: Siapa Kenal Tukang Repair Bumbung Rumah..???

>> Tuesday, July 05, 2011

Ada sapa2 boleh tolong gua tak...????

Bumbung rumah gua bocor aaarrrr... kalau hujan jer... habis banjir satu rumah beb... ada member2 yang tolong, diorang rekomen tukang repair bumbung sekor nih... tapi bila gua tengok jer... muka dia ni... terus gua kurang yakin beb... terus terasa nak terkencing beb.....

Bukannya apa... gua takut kena kencing beb... contoh - atap yang kena tukar lima enam keping jer... sekali dia mark-up sampai 20 ke 30 keping.... siap kowtim harga lagi dengan kedai hardware... hahahaha... lu orang percaya ke dengan tukang repair bumbung macam nih....

Muakakakakakaaaaaa.....

Puak2 lahanat beEnd/umPORno nih... kalau bab berlakon memang handal beb.... memang star... wa cakap luuuuu..... lakonan Optimus Prime pun tak real macam mat sembab nih... hahahaha....

6 IkutSukaLu...::

Abang Chot,  Tuesday, July 05, 2011 11:44:00 AM  

Pegang tukul pun tak betoll... nampok sangat menipuu nyee...kata Usop...huk hukk

ada otak,  Tuesday, July 05, 2011 11:51:00 AM  

kah3..naya je rumah org yg dia pi brlakon tu..kang ada kes bumbung runtuh cam stadium la..
sesuai jd tukang repair rumah lepas pru,klau nak lebih yakin bg csexwang tu jd tukang hulur zing..

Na'im Nikmat Tuesday, July 05, 2011 8:32:00 PM  

Mak datok hipokrit tahap gaban betul manusia ni.........

Lang Wednesday, July 06, 2011 1:12:00 AM  

tukang jilat bontot pon ramai kat bawah tu... sebok ngambik gambo... buat keje bodo ape ke?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP