IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Minta Maaf Banyak2 - hahaha... Abu Nawas...???

>> Monday, July 25, 2011

Perghhh... banyak jugak email yang gua terima bertanya pasai apa tak boleh akses blog ini.... hahaha... walau apa pun gua ucapkan terima kasih banyak2 kepada pembaca2 yang prihatin....

Inilah yang menambahkan bengkeknya si Abu Nawas dan sexuan dengan gua.... kah...kah...kah....., blog cekai gilababi macam nih pun ada yang prihatin beb... perghhhh....

Pada awalnya, gua malas nak war-warkan penukaran link dari domain co.cc kepada blogspot sebab gua nak cooldown sekejap.... hahaha... panas beb... panassss... bukan panas sebab cuaca terik kebelakangan nih... tapi gua yang kepanasssssaaaannnn.... adoooiiii.....hahaha...

1) Pasal ada malaun mana ntah dah buat repot pasal blog kurang ajar nih..., eekkk.. ekkk leeehhh... sebabnya panggil polis yang mengamuk pada 9 Julai hari tu... sebagai Annnn....j....g.. (tak boleh sebut.. kah..kah..kah..) ada yang terasa beb... ceh macam cibai wa cakap luuuu... dah memang betul hari tu perangai diorang macam Annn...j...g.. terlepas kandang per... . lagi tak mau ngaku.... hehehe...

2) Gua di tuduh menghasut membenci keraaaaajaan beEnd.... kutuk menteri dan pemimpin ulul amri negara dengan panggilan tidak senonoh.... perghhhh... dah memang kelaku tak senonoh lagi mau sanjung ke...??? piiiiraaahhhhh.....!!!!



Ok... lah.., itu cerita belakang tabir jelah..., gua berani buat gua kena tanggung laaaa...., lagipun yang susahnya gua... bukannya lu orang... lu orang seronok baca jer... apa yang gua merapukan... so.. itulah nasib seorang blogger... cuma nasib gua baik sikit dari Din Binjai... tapi lawan tetap lawan.... sampai beEnd/umPORno tumbang dalam PRU-13 nanti.... Takbir.... Takbir...Takbir....!!!!

Noktah.

Yang sebenarnya sebulan dua sebelum ini ada notis daripada Google mengatakan mereka akan banned domain co.cc dan meminta semua pengguna domain co.cc bertukar kepada domain lain atau kembali kepada blogspot.com, tapi masa tu gua tak ambik pot pun.... last minit baru kelam kabut.. hahaha... dan bertepatan pulak dengan kisah kat atas tuuuu..., sebelum terjadi apa2 maka gua terpaksa selamatkan dulu blog ni.... dan mengambil kesempatan tuuuu... untuk slowdown seketika... (2 in 1 punya action....)

Kepada pembaca2 setia blog "ikutsukaakuisa", gua mohon maaf kerana menyusahkan lu orang terkial-kial bertanya dengan pakcik google mencari link blog ini... siap ada yang bertanya apa "keywords" gua... hahaha... sorry banyak2 beb...

Kepada member2 blogger yang dahulunya ada dalam senarai bloglist blog ini sekarang dah lesap... minta tinggalkan link lu orang dalam ruang komen dan nanti gua update...

Kepada Abu Nawas.... hang jangan cemburu dengan gua... tak baik tau guna perkataan dalam kain tuuuu... hahaha... marah sangat tuuuu... hahaha...

Lagi... apa lagi gua nak taip kat sini... haaa... gua nak tanya Abu Nawas dengan Sexuan berjiran kaaa... pasai sama2 orang Bukit Mertajam... kah..kah...kah....

8 IkutSukaLu...::

indah.com Monday, July 25, 2011 7:06:00 PM  

Tuan,

tolong pautkan blog saya ke blog tuan.
http://idahsalam.blogspot.com

a.samad jaafar Monday, July 25, 2011 7:58:00 PM  

aku ok je dtg ke sini.. mungkin dh kenal aku kot..selalu dtg tp tak selalu komen..

aku cukup kagum dgn blogger PR..malah sepatutnya aku berterimakasih.. mereka sanggup berdepan dgn risiko.. dgn sgt berani.. suatu masa nanti bila beend tersembam jatuh.. kalian bakal dikenang sbg sebahagian drp sejarah kejatuhan kerajaan yg zalim dan tidak amanah itu..dan aku berharap nama IKUTSUKAAKU akan turut disenaraikan.. TERUSKAN BERJUANG BRO..

nh Monday, July 25, 2011 9:07:00 PM  

bro..teruskan perjuangan..klu takut dgn risiko jgn bicara tentang perjuangan'DSAI'.setakat ni gua masih pembaca setia dgn lu punya blog sbb lu ada bran...

Na'im Nikmat Monday, July 25, 2011 10:25:00 PM  

Salam Bro Isa,
Terus perjuangan bro, blog bro ni dah jadi sumber inspirasi aku....Nampak sangat blog bro ini semacam ancaman bagi malaun2 UMNO seMalaysia...

Sahabat Sedaka Monday, July 25, 2011 10:51:00 PM  

Assalamualaikum Bro Isa,

Perjuanganmu bro gua respek giler, blog bro menjadi sumber inspirasi gua....

Abu Nawas Monday, July 25, 2011 11:13:00 PM  

Sexuan tu sapa pulak..yang aku tau kaki sexs kat BM ni aku dengan Mat Zan saja ha ha ha..

muqlis04 Tuesday, July 26, 2011 10:44:00 AM  

sahabat sedaka
Perjuanganmu bro gua respek giler, blog bro menjadi sumber inspirasi gua....

bro isa..gua ingat lu musti bangga bro...gua pun sama lepas m'siakini no 2 masuk blog lu 5 to 7 days a week..hehe

sebokmama Tuesday, July 26, 2011 2:53:00 PM  

ha ha nasib tuan terer nak transfer semua pekasam dari akaun lama ke akaun baru kalau tak mau berpeluh ketiak le nak buat lagi...he he he terer terer terer

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP