IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lu orang tau taakkkkkk...????

>> Wednesday, July 13, 2011

Lu orang tau takkkk...???? beEnd tengah mengelupur macam babi kena sembelih sekarang nih...

Nak berlawan dengan rakyat satu hal... nak berlawan dengan PR lagi satu hal... nak kena lawan dengan gang dalaman pun banyak laaaa... dia punya hal...

Lu orang tau takkkkk...???? umno Dato Onn dah lama berkubur..., yang ada sekarang nih umPORno Haaarrrraaaaammmmm mahatet... hahaha... siapa pemegang nombor ahli yang pertama... sudah tentulah mahatet kan...????

Lu orang tau taaaakkkkk...???? Lu orang ingat senang2 ke... mahatet nak lepaskan umPORno ciptaannya kepada Pak Lah... dan sekarang nih Najib... dan selepas nih... mungkin takda waris kot...., kalau ada pun anak botak dia laaaa.... si mukhriz tuuuu.... itupun kena langkah mayat muhyeddin dulu... hahahaha....


Lu orang tau takkkk...???? KPN orang Hishamkemutdin dan TKPN orang mahatet... hehehe...

Lu orang tau takkkk...???? Brahim Ali orang mahatet... bodek guru silat suruh angkut persatuan silat... bodek pukiiida suruh gang sama perkasam... bikin huru hara sama BERSIH... hahaha...

Lu orang tau takkkk...???? Najib sudah beli guru silat dengan gelaran dan bagi token 50 ribu... Najib sudah menang mahatet sudah kalah... hahahaha....

Lu orang tau takkkk...???? melalui perkasam... mahatet harapkan big damage dalam perhimpunan BERSIH... tapi Agong sudah masuk campur... cara saikologinya Najib menang lagi... mahatet sudah kalah.... perkasam langsung tak dengar berita... hahaha.. dah mampus ke apa si brahim ali tuuu... hahaha....

Lu orang tau takkkkk...???? kenapa Marina Mahatet turun BERSIH... pasal nak pompuan dia kah....???? kah....kah...kah....

Wooiiiii... banyak lagi cerita....???? Muhyiddin yaaaaaassssiiinnnn..... lu jangan seronok sangat beb..... sekali lu kena hempok dengan laki najib baru lu tauuuu.... laki najib tengah dok menjeling luuuuu... sekarang nih... pesan sama zahid hamidi sekali....

Gua benci mahatet... tapi gua respek cara mahatet berfikir dan long term planning dia.... superp beb...., lagi satu gua respek semangat dia... kalau dia kata mau buat itu... dia akan pastikan dia akan buat.... dan lu orang tunggu... apa dia akan buat sama najib.... sebab dia sudah kena 2-0 sama najib... hehehehe...

Orang kata Rafidah Aziz "Iron Lady".... hehehe.... Rosmah Mansor lagi "Lady Iron" beb... jangan main2 sama dia.... tunggggguuuuu... pukulan darinya... mahatet pasti kojol.... gua respek dengan keberanian Lady Iron nih....

Lastly.... lu orang tau taaakkkk...???? Apa isi kandungan dalam kapsul 2020 yang mahatet tanam di dataran pahlawan melaka.... jeng..jeng.....jeng.... mahatet... mahatet... you are superb beb.... dengan kepala otak jahat luuuuu.... hahahaha....

Ini politik tertinggi Malaysia.... pencacai bawahan macam sexuan tak payah percayalah.... sesiapa dalam team mahatet lu orang jadi baghal jelah... sesiapa dalam team Najib... nasib bagai di hujung tanduk jelah.... tak lama dahhhh... si Rosmah nak enjoy.... kah...kah...kah....

Yang pasti gajah sama gajah gaduh... PR berjalan-jalan di PutraJaya.... takbirrrrrrr.....!!!

4 IkutSukaLu...::

John Rennoult [JR] Wednesday, July 13, 2011 9:29:00 PM  

bro isa:
lu orlang tau tak. sikarang dia olang menari di luat negala...sana ma.... tension tenguk itu belesihh 2.0 + 2.0 = 2020. hahaha

tengok ini manyak sinang ma dia minali.. oppss katak jeles.. hehehe
http://youtu.be/3BZ4yCVoAlw

Isa Wednesday, July 13, 2011 11:06:00 PM  

JR;

Biar la itu olang mau menali kat luat negala... luit lakyat melaysia maaaa... sponsor lia olang pigi menali.. hehehe...

Aishah Jamal Thursday, July 14, 2011 10:24:00 AM  

Bro Isa,

Wa manyak suka baca ini celita.
hahaha....

Isa Thursday, July 14, 2011 10:32:00 AM  

Aishah Jamal;

Politik Malaysia paling kotor... ini semua game gila kuasa... tak tau siapa akan menang..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP