IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kesiaaaannnn.... Pak Long...!!!!

>> Wednesday, July 13, 2011

Aiiyyaaaakkkkk..... !!!!

Gua manyiak keshian sama itu Pak Long... tulus sinyap talak suala mau chiakap lagiii.. manyiak tuluk kaaa.. lia kena hantam sama itu pulis... gua tingok lia punya baju aarrr... machiam kena golek sama itu steamloll wa chiakap luuuuu....

Ini Mak Long pigi tulung sama lia... ini olang pun kena tangkiap... ini apa punyia sueyyyy... loooo....!!!! gua punyia mini mula-mula manyiakkkk... excited mau lonton ini bidio... lia ingat itu chua soi lek punyia bidio... lepaih itu aaarrrr... lia geleng kipala ooorrrr.... hahahaha.....

wa puchitau apa pasat lia geleng kipala... gua ala sinyum.. sinyum sama lia.... lia lagi geleng kipala... aaaiiiyaaaakkkk... talak channn.. lorrrr ini machiam... ini misti salahkan patliot... apa pasat pakai maju melah...!!!!



Lu olang syinyap-syinyap aaarrrr... jiangan kasi tau sama itu hisyamkemudin kelis,

Niamakahai... ini olang aarrr... manyiak langsi punyia olang..., ala olang suggested sama itu hisyamkemudin pigi hospital peliksa lia punyia kipala ala itu enlarged ego sindilom (EES) atau tidak...

hahaha... kita olang pun ala manyiak mukti mau lawan sama lia punyia mukti..., kita ooorrrr.. ala itu Al-Jazeela punyia mukti... hahaha... satu lunia punyia mukti muleh kasi lia tengok... hahaha...

Ok...aaarrr.... ok... aaarrr.... gua chow lulu aarrr... gua mau pigi melawat itu Pak Long sikijap..., kita aarrr... lalam malaysia aaarrr... masyalakat majmuk... kita simua satu malaysia..., jangian jadi machiam itu olang umPORno... lia olang aarrr... sikit sikit chiakap mau binci cina.. mau binci sama olang india... suka hasut.. hasut kasi gaduh... manyiak jahat punya olang... mulut manyiak cibaiiii....

Gua ingat aarrr.. lia olang lupa mau kasi tau sama itu Tungku Abdul Rahman lulu... jangian sign itu pelanjian sama belitish kalau olang cina sama india di telima sebagai lakyat Malaysia... manyiak muloh aaarrr.. itu umno punya olang... ooopppsss... itu umPORno mahadet (baru) punya olang... aarrr... jangian salah paham aarrr...

bye..bye... kilim salam sama itu bulak ISA aaarrr....

11 IkutSukaLu...::

Pak Long Tuesday, July 12, 2011 10:55:00 PM  

Salam Isa,
Shhhh... Isa aa, liam liam luluk laa... lu mau kena sunat sama kelis ka? Haha...

John Rennoult [JR] Tuesday, July 12, 2011 10:59:00 PM  

Bro Isa:
wa rasa wa tengah jadi itu apek time baca N3 nih. haha.. itu cilita katakk ngumuk taklak ka? lia sulah luluk bawah itu kaki mini dia ka? pikkkasamm sama ituu pukkiida sulah hilang kaa? hahahaha

buntat,  Tuesday, July 12, 2011 11:04:00 PM  

gua respek ni minah dari sabah,gua ingat anto di je jumpa najib berterabur lari sembunyi bawah ketiak bik mama, ok bik mama gunakan cincin baru tu wat luku kepala siapa yg kacau bini lu

Isa Tuesday, July 12, 2011 11:36:00 PM  

W'Salam Pak Long;

Aiiyaakkk.. wa muleh jawap salam aarrr... takpa2 wa cina muallap.. baitulmal ala tolong sama wa...

Ala olang sunat dengan kelis kaa..??? amacam lia mikin..???

hahaha... lu sulah ala suala.. baguih..baguih... Alhamdulillah...

Isa Tuesday, July 12, 2011 11:40:00 PM  

JR;

Lu mulut manyiak assam horrr... lu jiangan subut2 pasal itu katak ngumuk... lia tatak kuluar lumah woooo...

lia punyia mini sudah bikin kuak lentang woooo...

Itu pukkiida aarrr... lu pigi tanya itu katakk ngumuk punyia mini laaaa... kuak lentang amacam mikin... ala lampak pukiidaaa kaaa...

hahaha...

Isa Tuesday, July 12, 2011 11:42:00 PM  

buntat;

Orang Sabah berani2 bro... tak macam pompuan/puteri umPORno... berani bila ramai jer... siap tunjuk pungkoq lagi...

wakakakakaaaaaaaa....

Schuk Wednesday, July 13, 2011 2:28:00 AM  

uina, sabahan bha ni... keh3.
cayalah sumandak sabahan join sma...
petanda awal BN sabah mo jatuh bha, Musa Aman teda aman lg...

(lu olang ckp cina susah maw paham woo, keh3, konsikou sumandak!)

Anonymous,  Wednesday, July 13, 2011 10:33:00 AM  

wa cina wo wa lesepek siama olang pas

Rashi hariri Thursday, July 14, 2011 10:18:00 AM  

Assalamualaikum Tuan

Brave Sabahan: mohon rujuk cerita sebenar yang berlaku kepada Wanita Istimewa ini

sila rujuk http://rahmanhariri.blogspot.com/2011/07/bersih-20-story-behind-picture-part-i.html

Kebenaran itu pasti, kezaliman tetap bernoktah.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP